GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Batman από το… Βιετνάμ

Μπορεί να μην διαθέτει τον οπλισμό και την ακρινή όψητου αυθεντικού, αλλά αυτό το «σπιτικό» Batpod που έφτιαξε ένας θαυμαστής του «Σκοτεινού...

Μπορεί να μην διαθέτει τον οπλισμό και την ακρινή όψητου αυθεντικού, αλλά αυτό το «σπιτικό» Batpod που έφτιαξε ένας θαυμαστής του «Σκοτεινού Ιππότη» από το Βιετνάμ τραβά όλα τα βλέμματα.
Ο μηχανικός Tùng Lâm κέρδισε επάξια το παρατσούκλι «Βιετναμέζος Σκοτεινός Ιππότης» αφότου κατασκεύασε αντίγραφο της μοτοσικλέτας του Batman στην επαρχία του Βιετνάμ Lang Son.
Πριν ένα μήνα ανέβασε βίντεο με το δημιούργημά του στο YouTube, το οποίο είδαν 37.000 άνθρωποι μέσα σε δέκα μέρες.
Σήμερα το όχημα έχει πλέον ολοκληρωθεί. Ο κατασκευαστής δέχεται κριτική τόσο για το γεγονός πως η μοτοσικλέτα δε μοιάζει και τόσο με την αυθεντική όσο και για ζητήματα που αφορούν την οδήγησή της. Ωστόσο πολλοί θαυμαστές του Batman ζητούν κι ένα για τους ίδιους.
Ο Tùng Lâm έφτιαξε το Batpod από… παλιοσίδερα που είχε στο συνεργείο του και σκόπευε να το χρησιμοποιήσει ως διαφήμιση εκθέτοντάς το στο χώρο του.
Τα διάφορα μεταλλικά κομμάτια προσαρτήθηκαν σε μία τροποποιημένη Suzuki FX 125 που ο μηχανικός αγόρασε έναντι 110 ευρώ ενώ τα λάστιχά της αντικαταστάθηκαν από λάστιχα αυτοκινήτου.
Παρότι αρχικά δεν σκόπευε να πουλήσει το Batopod, που έχει αξία περίπου 370 ευρώ, τώρα ο Tùng Lâm λέει πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να το πουλήσει σε έναν φανατικό θαυμαστή του Σκοτεινού Ιππότη.
Τα χρήματα από την πώληση θα επενδυθούν στο επόμενο σχέδιό του, να κατασκευάσει αντίγραφο του Τumbler, του φουτουριστικού αυτοκινήτου από το οποίο αποσπάται το Batpod.
Δείτε..

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση