GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παντόφλες για γυάλισμα πατώματος

Η Αλίν ΜακΓκραθ ήδη από το 1915 είχε αντιληφθεί πόσο βαρετή δουλειά είναι το γυάλισμα του πατώματος και γι αυτό δημιούργησε παντόφλες ...

Η Αλίν ΜακΓκραθ ήδη από το 1915 είχε αντιληφθεί πόσο βαρετή δουλειά είναι το γυάλισμα του πατώματος και γι αυτό δημιούργησε παντόφλες ειδικά κατασκευασμένες γι αυτόν τον σκοπό.
Το μόνο που χρειάζεται μια νοικοκυρά είναι ένα ζευγάρι από ειδικά σχεδιασμένες παντόφλες με σόλα διαποτισμένη από το υλικό που χρησιμοποιείται για το γυάλισμα των επιφανειών. Οι δύο παντόφλες συνδέονται με έναν γερό σπάγκο και αυτός που τις φοράει μπορεί να κάνει διάφορες κινήσεις και ταυτόχρονα να γυαλίζει το δάπεδο. Η ύπαρξη του σπάγκου είναι αναγκαία προκειμένου να αποτραπεί το υπερβολικό άνοιγμα των ποδιών και να συμβεί κάποιο μοιραίο ατύχημα.
Η νοικοκυρά για να κάνει ακόμα πιο διασκεδαστική τη στιγμή του γυαλίσματος μπορεί να το συνδυάσει με χορό. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο το πάτωμα παραμένει καθαρό αλλά και η νοικοκυρά περνάει πολύ ευχάριστα την ώρα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση