GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ολιγοήμερες διακοπές των πολιτικών αρχηγών για τον Δεκαπενταύγουστο

Με τα επερχόμενα μέτρα στις βαλίτσες τους έφυγαν για τις διακοπές οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων ξεκλέβοντας λίγο ελεύθερο χρ...


Με τα επερχόμενα μέτρα στις βαλίτσες τους έφυγαν για τις διακοπές οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων ξεκλέβοντας λίγο ελεύθερο χρόνο από το βαρύ πρόγραμμα διαδοχικών συναντήσεων που εκκρεμούν για τους μεν κυβερνητικούς και από την συγκρουσιακή πολιτική για τους δε αρχηγούς της αντιπολίτευσης.
Στην Μεσσηνία, την ιδιαίτερη πατρίδα του, για τρεις μέρες θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνδυάζοντας επαγγελματικές υποχρεώσεις και διακοπές.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έχει φύγει ήδη για την Σκόπελο με την σύζυγό του για λίγες στιγμές ηρεμίας, ενώ οικογενειακές διακοπές στα Τρίκαλα πραγματοποιεί ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης.
Τις διακοπές του πρωθυπουργού πάντως συνοδεύει η αγωνία του πακέτου μέτρων ύψους 11,5 δισ. ευρώ που πλέπει να κλειδώσει το συντομότερο,καθώς αναμένονται επαφές με Ευρωπαίους ηγέτες την ερχόμενη εβδομάδα.
Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιεί τις διακοπές του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, που βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα της συζύγου του, την Ικαρία.
Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, απολαμβάνει στιγμές ηρεμίας μακριά από τις συγκρούσεις εντός του Κοινοβουλίου σε χωριό του Ρεθύμνου με την γυναίκα του και τα μικρά παιδιά τους.
Ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, που βρέθηκε στις αρχές του μήνα στην Πάρο μετά της συζύγου για διακοπές όπως αναφέρει το newpost.gr, θα γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο στην Πάτρα.

2 σχόλια

  1. Γιατι,

    μέχρι τωρα δούλεβαν;

    Που και ποιους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επαγγελματικες υποχρεωσεις ο Σαμαρας!!!!!!!!!!!!
    Ποιο ειναι το επαγγελμα του πολιτικος???????????

    Δεν πατε να γα@@@@@@@@ να ασπρισετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση