GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βενιζέλος: "Διαφωνώ, αλλά..."

Το μήνυμα ότι διαφωνεί με το να λάβει πρώτα η κυβέρνηση τα μέτρα περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ και κατόπιν να διαπραγματευτεί με τους εταίρ...

Το μήνυμα ότι διαφωνεί με το να λάβει πρώτα η κυβέρνηση τα μέτρα περικοπών ύψους 11,5 δισ. ευρώ και κατόπιν να διαπραγματευτεί με τους εταίρους μας για παράταση του χρονοδιαγράμματος προσαρμογής, αλλά είναι αναγκασμένος να συμφωνήσει με την επιλογή του πρωθυπουργού καθόσον προέχει η συνέχεια της προσπάθειας της κυβέρνησης να διαχειριστεί την κρίση, έστειλε στις δηλώσεις του, αμέσως μετά το πέρας της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.
«Εφόσον ο πρωθυπουργός θεωρεί ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα τα μέτρα, είμαι υποχρεωμένος να δεχθώ την εκτίμησή του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι στη σύσκεψη προσπάθησε να πείσει για την αναγκαιότητα να μεταφερθεί στο υψηλότερο δυνατό πολιτικό επίπεδο η διαπραγμάτευση για την παράταση, έως το 2016, του προγράμματος προσαρμογής της ελληνικής οικονομίας, προκειμένου να υπάρχει χρόνος να ληφθούν σταδιακά και πάντως ηπιότερα τα μέτρα και οι αναγκαίες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, που αναλογούν σε περίπου 6 από τα 11,5 δισ. ευρώ του πακέτου που ζητά η Τρόικα.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε ότι θέση του ιδίου και του κόμματος είναι πως η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει την τετραετία, ενώ τόνισε πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο ίδιος έγινε στόχος προσωπικών επιθέσεων και κατηγοριών για μειωμένη υπευθυνότητα.

5 σχόλια

  1. Διαφωνω αλλα.. συμφωνω! Ταδε εφη Γιακουμελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μπορούσαν σε άλλο πλανήτη να διεκδικούν νόμπελ οικονομίας!!!

    Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τη σημερινή παρέμβαση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα για την Αγροτική Τράπεζα, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    «Ο μόνος σε ολόκληρο τον κόσμο, που δεν έχει καταλάβει ότι η χώρα χρειάζεται ισχυρό τραπεζικό σύστημα και μεταρρυθμίσεις, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιποί οπαδοί της δραχμής.

    Θα μπορούσαν σε άλλο πλανήτη να διεκδικούν νόμπελ οικονομίας!».

    Σημείωση : Ποιος είπε πως οι ανακοινώσεις των κομμάτων δεν μπορούν να έχουν χιούμορ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΦΕΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Διαφωνεις αλλα απο 13 θα παρεις 3 τα % εννοω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ !!@!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση