GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ισχνή αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής τον Ιουνίου

Ισχνή αύξηση 0,3% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής τον Ιουνίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Ιουνίο...

Ισχνή αύξηση 0,3% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής τον Ιουνίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Ιουνίου 2011.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή, ο μέσος Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής της περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη της περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2011, παρουσίασε μείωση κατά 4,8%, έναντι μείωσης 8,2% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2011 προς το 2010.
Η αύξηση του Γενικού Δείκτη Βιομηχανικής Παραγωγής κατά 0,3% το μήνα Ιούνιο 2012, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιουνίου 2011, οφείλεται στην αύξηση του Δείκτη Παραγωγής Ορυχείων – Λατομείων κατά 18,9% και ειδικότερα στην αύξηση των δεικτών εξόρυξης άνθρακα και λιγνίτη και άντλησης αργού πετρελαίου και φυσικού αερίου.
Ακόμη, αποδίδεται στην αύξηση του Δείκτη Παραγωγής Ηλεκτρισμού κατά 10,9% και στην αύξηση του Δείκτη Παροχής Νερού κατά 3,9%.

1 σχόλιο

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ;


    ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΟΡΘΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

    ΠΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ;

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση