GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή είναι η Ελληνίδα που χώρισε τον Κρις Μπράουν από τη Ριάνα...

Σε πολεμικό κλίμα βιώνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της στη Νέα Υόρκη η Ξανθιώτισσα Ιωάννα Αποστόλου, η οποία...

Σε πολεμικό κλίμα βιώνει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της στη Νέα Υόρκη η Ξανθιώτισσα Ιωάννα Αποστόλου, η οποία...υποστηρίζει στην εφημερίδα Real News ότι είναι η νέα σύζυγος του ράπερ Κρις Μπράουν, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός με τον ξυλοδαρμό της Ριάνα.
Η Ιωάννα, η οποία διαθέτει αλυσίδα γυμναστηρίων στη Νέα Υόρκη και στο Λος Άντζελες, ισχυρίζεται ότι έχει παντρευτεί τον Κρις Μπράουν στο Ντουμπάι και πως όταν διέρρευσε η είδηση του γάμου τους άρχισε να δέχεται απειλές και επιθέσεις.
Όπως αναφέρει ενδεικτικά ένα βράδυ που οι δυο τους είχαν βγει σε κλαμπ, τους πλησίασε ο Ντρέικ, ο νέος σύντροφος της Ριάνα ο οποίος τσακώθηκε με τον Κρις.
Όσο για το πώς γνωρίστηκαν οι δυο τους… Η Ιωάννα εξηγεί πως αρχικά ήταν φίλοι με τον Κρις, με αφορμή όμως μια αρρώστια που πέρασε κι έπρεπε να μείνει για δυόμισι μήνες στο νοσοκομείο, ήρθαν πιο κοντά. Εκείνος την επισκεπτόταν καθημερινά ενώ είχε σταματήσει, όπως λέει και τις συναυλίες για να είναι μαζί της.
Η Ιωάννα Αποστόλου που είναι έγκυος τριών μηνών, εξηγεί πως ο γάμος έγινε σε πολύ κλειστό κύκλο και ότι όταν έρθει στον κόσμο το παιδί τους, θα κάνουν τον θρησκευτικό γάμο και τη βάφτιση στη Σαντορίνη.

1 σχόλιο

  1. πουτανα ελληνιδα που τη γαμανε πλουσιοι ξενοι!!!βουκουρεστι γιναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση