GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συγκυβέρνηση και ΕΕ στήνουν μαζί το νέο σφαγείο»...

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που συναποφασίζουν κυβέρνηση και τρόικα για την εξοικονόμηση των 11,5 δισ. ευρώ....

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας τα νέα μέτρα που συναποφασίζουν κυβέρνηση και τρόικα για την εξοικονόμηση των 11,5 δισ. ευρώ.
Ειδικότερα ο Παναγιώτης Μεντρέκας δήλωσε σχετικά, «Συγκυβέρνηση και ΕΕ στήνουν μαζί το νέο σφαγείο για μισθούς, συντάξεις, επιδόματα, Υγεία. Σπρώχνουν πιο βαθιά το λαό στην εξαθλίωση και δεν πρόκειται να σταματήσουν, αν απέναντί τους δεν βρουν την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα αποφασισμένους να βάλουν τέλος στις θυσίες για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων, το ευρώ και την ΕΕ.»

2 σχόλια

  1. Ο πρώην ΠΑ$$ΟΚος και νυν £ΥΡΙΖΑίος Πανταλάκης της ΑΤΕ
    είναι αυτός που έβγαλε τα 8 μύρια έξω-
    Ο ΣΥΡΙΖΑ τι έχει να πει;

    Ο Λαφαζάνης έχει να μας πει κάτι;

    Μούγγα έτσι;
    Λογικό αφού η γυναίκα του ήταν βολεμένη και δεν πήγαινε στη δουλειά της
    ενώ πληρωνόταν κανονικά...
    Και μετά έχεις τους πατριώτες του κώλου και λένε ότι έπρεπε να συνεχιστεί το πάρτυ...

    ρε ούστ λαμόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΚΟΝΟΜΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ .ΩΡΑΙΟ ΣΠΟΡ ΒΡΗΚΑΝ .ΒΛΕΠΕΙΣ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΞΙΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΦΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ.[ΠΕΡΙΜΕΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ] ΑΥΤΟ ΕΠΑΘΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση