GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα που διέσχιζε κολυμπώντας τη Μάγχη...

Το πτώμα μιας γυναίκας που εντοπίστηκε στις γαλλικές ακτές, στη Μάγχη, έθεσε σε συναγερμό τις γαλλικές αρχές που εκφράζουν φόβους ότι και άλ...

Το πτώμα μιας γυναίκας που εντοπίστηκε στις γαλλικές ακτές, στη Μάγχη, έθεσε σε συναγερμό τις γαλλικές αρχές που εκφράζουν φόβους ότι και άλλοι παράνομοι μετανάστες θα επιχειρήσουν να περάσουν κολυμπώντας στη Βρετανία.
Η γυναίκα, που ήταν περίπου 35 ετών, ασιατικής καταγωγής, βρέθηκε νεκρή στην περιοχή του Πα ντε Καλέ. Φορούσε μια στολή από νεοπρένιο και είχε μαζί της διάφορα εφόδια, όπως μια αλλαξιά στεγνά ρούχα και μια πυξίδα.
Οι εισαγγελικές αρχές της Γαλλίας πιθανολογούν ότι η γυναίκα ήταν παράνομη μετανάστρια και ήθελε να πάει στη Βρετανία. Στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα της, η απόσταση μεταξύ των δύο χωρών είναι μόνο 30 χιλιόμετρα.
Πολλοί παράνομοι μετανάστες που ελπίζουν να φτάσουν στη Βρετανία συγκεντρώνονται στο Πα ντε Καλέ αλλά οι περισσότεροι από αυτούς επιχειρούν να περάσουν τη Μάγχη με κάποιο πλοιάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση