GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις οι νεκροί από την πυρκαγιά στην ΠΓΔΜ

Ένας 54χρονος άνδρας που πέθανε σε νοσοκομείο των Σκοπίων είναι το τέταρτο θύμα της μεγάλης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στις 23 Ιουλίου...

Ένας 54χρονος άνδρας που πέθανε σε νοσοκομείο των Σκοπίων είναι το τέταρτο θύμα της μεγάλης πυρκαγιάς που είχε ξεσπάσει στις 23 Ιουλίου στην περιοχή της Στρούμιτσα, στη νότια ΠΓΔΜ.
Πριν από μερικές πέθαναν άλλοι τρεις άνθρωποι που είχαν τραυματιστεί στην πυρκαγιά, δύο από τους οποίους ήταν εργαζόμενοι στη δασική υπηρεσία και συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσής της.
Στο νοσοκομείο των Σκοπίων νοσηλεύεται ένας ακόμη νεαρής ηλικίας τραυματίας με εγκαύματα δεύτερου και τρίτου βαθμού και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται καλή.
Για την πυρκαγιά θεωρείται ύποπτη 24χρονη κάτοικος της Στρούμιτσα, η οποία έκαιγε παλιά ρούχα κοντά σε θάμνους και θα βρεθεί αντιμέτωπη με την κατηγορία της πρόκλησης γενικού κινδύνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση