GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έργα στο εθνικό οδικό δίκτυο στην Ήπειρο...

Εκτεταμένες παρεμβάσεις στο εθνικό οδικό δίκτυο υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου και αφορούν βελτιώσεις του οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία,...


Εκτεταμένες παρεμβάσεις στο εθνικό οδικό δίκτυο υλοποιεί η Περιφέρεια Ηπείρου και αφορούν βελτιώσεις του οδοστρώματος σε επικίνδυνα σημεία, αποκαταστάσεις φθορών, καθαρισμό από κλαδιά και χόρτα στα ερείσματα του, συγκέντρωση και αποκομιδή απορριμμάτων.
Για την βελτίωση των ασφαλτοταπήτων υπάρχουν δύο εργολαβίες, η μια προϋπολογισμού 250.000 ευρώ που καλύπτει διάφορα σημεία του εθνικού οδικού δικτύου και η δεύτερη, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ που αφορά το τμήμα από Χάνι Τερόβου έως Γέφυρα Καλογήρου, στον εθνικό δρόμο Ιωαννίνων – Αθηνών.
Σε εξέλιξη είναι η πρώτη εργολαβία, με τις εργασίες να έχουν ξεκινήσει από την εθνική οδό Ιωαννίνων – Κακαβιάς. Παράλληλα έγινε η εγκατάσταση του αναδόχου του δεύτερου έργου, το οποίο αναμένεται να αρχίσει τις επόμενες ημέρες.
Εργασίες καθαρισμού εκτελούνται στο εθνικό οδικό δίκτυο Ιωαννίνων – Άρτας, Ιωαννίνων – Κακαβιάς και Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, οι οποίες τις επόμενες ημέρες θα επεκταθούν και σε άλλα τμήματα του οδικού δικτύου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση