GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άμεση παρέμβαση υπουργών για απόδοση ευθυνών για τις φωτιές»

Άμεση ενημέρωση όσον αφορά στα πορίσματα των αρμοδίων υπηρεσιών για τις φωτιές, καθώς και την απόδοση των ευθυνών στους υπαίτιου...


Άμεση ενημέρωση όσον αφορά στα πορίσματα των αρμοδίων υπηρεσιών για τις φωτιές, καθώς και την απόδοση των ευθυνών στους υπαίτιους, ζητά με επιστολές του προς τους υπουργούς Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Δένδια, και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντώνη Ρουπακιώτη, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, με αφορμή την εκδήλωση των πυρκαγιών στην Πελοπόννησο.
Ο κ. Τατούλης, στις επιστολές, ζητά την παρέμβαση και την άμεση συνεργασία των δύο υπουργών, προκειμένου να διερευνηθούν τα συχνά περιστατικά εκδήλωσης πυρκαγιάς που παρατηρούνται στην περιφέρεια Πελοποννήσου, και τα οποία απειλούν ανθρώπινες ζωές, ενώ καταστρέφουν περιουσίες των πολιτών.
«Η πολιτεία θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα αυστηρή προς τους υπαίτιους των πυρκαγιών, για τον κίνδυνο που προκαλούν στις ζωές των συμπολιτών μας, αλλά και για την καταστροφή των περιουσιών τους εν μέσω οικονομικής κρίσης, κάτι που αποτελεί και το τελειωτικό πλήγμα στους πληγέντες συμπολίτες μας», σημειώνει ο περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση