GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρανίου τόπος η Δαμασκός

Συνοικίες της Δαμασκού βομβαρδίστηκαν τα ξημερώματα, όπου τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κατά το τελευταίο 48ωρο, ανάμεσά τους...

Συνοικίες της Δαμασκού βομβαρδίστηκαν τα ξημερώματα, όπου τουλάχιστον 45 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί κατά το τελευταίο 48ωρο, ανάμεσά τους 36 άμαχοι, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Οβίδες εκτοξεύθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί  κατά των συνοικιών Ασάλι, Ναχάρ Αϊσά και Καντάμ, στη νότια Δαμασκό, καθώς και στα νότια προάστια Ιρμπίν, αλ-Ταλ και Αρούζ, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο που βασίζεται σε πληροφορίες δικτύου ακτιβιστών και αυτοπτών μαρτύρων.
Συγκρούσεις σημειώθηκαν επίσης στην πόλη Χαράστρα, εστία της αντικαθεστωτικής εξέγερσης. Χθες, τουλάχιστον 146 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Συρία, 71 άμαχοι, 27 ένοπλοι αντικαθεστωτικοί και 48 στρατιώτες.

1 σχόλιο

  1. Ανατριχιαστικό βίντεο: Σύριοι ισλαμιστές επαναστάτες πετάνε από την ταράτσα ταχυδρομικούς υπαλλήλους.

    Το αλαλάζον πλήθος παρακολουθεί τους ισλαμιστές Σύρους επαναστάτες του κώλου να πετάνε τα πτώματα ταχυδρομικών υπαλλήλων που έχουν εκτελέσει από την ταράτσα κτηρίου του κρατικού Ταχυδρομείου, φωνάζοντας "Αλλάου ακμπάρ".

    Μόλις τα πτώματα σκάνε στο έδαφος οι κάφροι τρέπχουν να τα φωτογραφίσουν...

    Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση