GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Τουρίστες παράλληλα με τις βουτιές κάνουν …και κλοπές!

Έρχονται για τουρισμό και … επ’ευκαιρία αρπάζουν ό,τι βρουν «εύκαιρο»! Σε αυτή τη «λογική» μπήκαν και δύο νεαροί Βρετανοί που βρ...


Έρχονται για τουρισμό και … επ’ευκαιρία αρπάζουν ό,τι βρουν «εύκαιρο»! Σε αυτή τη «λογική» μπήκαν και δύο νεαροί Βρετανοί που βρίσκονταν στα Μάλια και παράλληλα με τις διακοπές τους «άδειασαν» ένα δωμάτιο συγκροτήματος ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.
Οι δύο Βρετανοί, ηλικίας 18 και 20 ετών, έκλεψαν μια φωτογραφική μηχανή, τρία κινητά τηλέφωνα, δύο πορτοφόλια και ένα ανδρικό ρολόι, όμως για κακή τους τύχη, κατά την έξοδό τους, τους είδαν ένοικοι διπλανών διαμερισμάτων που ειδοποίησαν την αστυνομία.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Χερσονήσου συνέλαβαν τους δύο νεαρούς για κλοπή.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.
Για κλοπή, όμως, συνελήφθη και ένας 17χρονος Ελβετός, ο οποίος πιάστηκε να οδηγεί τη «γουρούνα» που είχε ενοικιάσει μια 19χρονη Βρετανίδα.
Όπως προέκυψε, ο 17χρονος είχε κλέψει την προηγούμενη ημέρα, τα ξημερώματα, το τετράτροχο από τα Μάλια, όπου το είχε σταθμεύσει η 19χρονη.
Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση