GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καυσόξυλα από τη Βουλγαρία αγοράζουν οι Έλληνες...

Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση από την Ελλάδα για την προμήθεια καυσόξυλων από τη Βουλγαρία, σύμφωνα...

Πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση από την Ελλάδα για την προμήθεια καυσόξυλων από τη Βουλγαρία, σύμφωνα...με ειδικούς της βουλγαρικής αγοράς. Όπως λένε, η οικονομική κρίση σε συνδυασμό με την αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης έχει οδηγήσει πολλούς Έλληνες να στραφούν στα καυσόξυλα για θέρμανση τον χειμώνα.
Τοπική εκπρόσωπος μίας εκ των μεγαλύτερων ελληνικών εταιρειών εμπορίας καυσόξυλων από τη Βουλγαρία δήλωσε στο βουλγαρικό πρακτορείο ειδήσεων ΒΤΑ ότι μόνο η εταιρεία της μεταφέρει περίπου δύο φορτηγά καυσόξυλα καθημερινά προς Ελλάδα.
Μάλιστα, όπως είπε, οι παραγγελίες που έχουν στα χέρια τους είναι ικανές να γεμίσουν 12 φορτηγά ημερησίως, ωστόσο κάποια ζητήματα που σχετίζονται με τη μεταφορά του προϊόντος κρατούν σε χαμηλά επίπεδα τη δουλειά.
Το βασικό πρόβλημα είναι, όπως εξήγησε, ότι εξαιτίας της συρρίκνωσης του εξαγωγικού τομέα, τα φορτηγά δεν μπορούν να βρουν εύκολα φορτίο για το δρομολόγιο προς Βουλγαρία.

2 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.

    1,2 € Η ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ,1,8 € ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΜΠΕΚΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΙΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΟ 1 € ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΦΟΡΟΣ + ΟΤΙ ΦΟΡΟΣ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ .

    ΚΛΕΨΙΜΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ .


    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενταξει το 1,2 ε για ελληνα ειναι φυσιολογικο,για τον βουλγαρο το 1,2 δεν ειναι φυσιολογικο,ειναι αν δεν κανω λαθος γυρω στα 3,5 λεβα.
    Γι'αυτο υπαρχουν βουλγαροι που πανε στη σερβια,σκοπια και αλλου για φτηνοτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση