GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάβει φωτιές ο Γκιουλέκας στο Μαξίμου: Τραγικές οι περικοπές μισθών–συντάξεων...

Φωτιές ανάβει στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Γκιουλέκας με τις δηλώσεις του εναντίον των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια αλλά και στις συντά...

Φωτιές ανάβει στη Νέα Δημοκρατία ο Κώστας Γκιουλέκας με τις δηλώσεις του εναντίον των περικοπών στα ειδικά μισθολόγια αλλά και στις συντάξεις.
«Είναι τραγικό να μιλάμε για οριζόντιες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, οι ίδιες πλάτες δεν μπορούν να αντέξουν άλλα μέτρα», τόνισε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής της ΝΔ. Εξέφρασε την ελπίδα ο κ. Σαμαράς να γυρίσει από το Βερολίνο και το Παρίσι με γεμάτες βαλίτσες δηλαδή, όπως είπε, με μια δυνατότητα επιμήκυνσης της δημοσιονομικής προσαρμογής, απελευθέρωση αναπτυξιακών κονδυλίων για να μπει ζεστό χρήμα στην αγορά.
Ο βουλευτής, ο οποίος είχε διαγραφεί πέρσι γιατί καταψήφισε την δεύτερη δανειακή σύμβαση, τόνισε ότι δεν πρέπει να θιγούν τα μισθολόγια των ένστολων, προκαλώντας πονοκέφαλος στο επιτελείο του Μαξίμου που βλέπει να αυξάνονται οι αντιδράσεις μέσα στη Νεα Δημοκρατία.

2 σχόλια

  1. Δεν βλέπω άντερα να έχουν οι της ΝΔ της ΔΗΜΑΑΡ του Πασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ !!!!
    ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΑΝ !!!
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ .....
    ΟΥΣΤ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ, ΨΕΥΤΕΣ, ΛΟΠΟΔΙΤΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση