GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κατά συρροήν υπογραφές τους δεν έχουν τέλος…

Της Μιχαλούς. Ενώ τρεμοπαίζει το φώς σε αυτόν τον τόπο , οι υπογραφές για τα χρεόγραφα της αξιοπρέπειας σε γραμμάτια και εικονικά χρέη συν...

Της Μιχαλούς.
Ενώ τρεμοπαίζει το φώς σε αυτόν τον τόπο , οι υπογραφές για τα χρεόγραφα της αξιοπρέπειας σε γραμμάτια και εικονικά χρέη συνεχίζονται … Εντωμεταξύ με την ίδια τακτική γίνονται οι εξαγγελίες του σχεδίου που σκοπό έχει να μας καταδικάσει στον ρόλο του ανυποψίαστου εύκολου στόχου ή του ήσυχου απείθαρχου στημένο στον τοίχο.
Το βιοτικό μας επίπεδο πιάνει πάτο και η εσωτερική τρόικα δείχνει να τρώει τα μουστάκια της , όχι για το καλό μας, αλλά για τον πιο ακριβώς τρόπο θα ακολουθήσουν ώστε να ολοκληρωθεί η εξαθλίωση μας.
Ετοιμάζουν νόμους μέτρα τα οποία δοκιμάζουν πλέον στο έπακρο την κοινωνική συνοχή… Κόβουν χωρίς έλεος μισθούς και συντάξεις… Δεν ενδιαφέρονται καν για το 1,5 εκατομμύριο ανέργων, τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν μπορούν πια να έχουν στοιχειώδεις παροχές υγείας γιατί συρρικνώθηκε δραματικά το εισόδημά τους, τους χιλιάδες επαγγελματίες που φυτοζωούν γιατί τους χρωστά το Δημόσιο, ενώ έχουν καταβάλει τους νόμιμους φόρους!!! Αντίθετα αποφασίζουν προκλητικά, μία ακόμη αναστολή χορήγησης δωρεάν φαρμάκων στους εκατομμύρια ασφαλισμένους που ήταν και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους.
Και μέσα σε όλα αυτά έρχονται και οι ιδιωτικοποιήσεις τις οποίες περιμένουν κάποιοι ως αρπαχτικά όρνεα, για να πάρουν την περιουσία μας για μια δεκάρα.
Και όλα αυτά για να αυγατίζουν τα κέρδη τους οι τράπεζες… Δεν σκέπτονται, όμως ότι η συνεχής κοινωνικοποίηση των ζημιών του τραπεζικού συστήματος, θα φέρει ολέθρια αποτελέσματα… Είναι πλέον ορατός ακόμη και σε ένα παιδάκι η συρρίκνωση της δημοκρατίας και ο αυταρχισμός!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση