GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρωδία η εκλογή γραμματέα στην ΝΔ, καταγγέλει υποψήφιός της...

Προς - Τον Γραμματέα της Π.Ε. ΝΔ - Την Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Γραμματέα Κοιν.: Γραφείο Προέδρου ΝΔ Υποψηφίους...

Προς

- Τον Γραμματέα της Π.Ε. ΝΔ
- Την Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής Γραμματέα

Κοιν.: Γραφείο Προέδρου ΝΔ
Υποψηφίους Γραμματείς
Μέλη Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

27/08/2012
Θέμα: ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΝΕΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Π.Ε. ΝΔ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,....

σε σχέση με την μέχρι στιγμής ανακοινωθείσα διαδικασία εκλογής γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, και για την διαφύλαξη και αναβάθμιση του κύρους της δημοκρατικής αυτής διαδικασίας και του γραμματέα που θα εκλεγεί, και μετά όσα μεσολάβησαν μέχρι σήμερα σχετικά με την αναβολή της ημερομηνίας εκλογής, ως υποψήφιος στην διαδικασία αυτή, ζητάω να ισχύσουν τα παρακάτω διαδικαστικά που δεν καθορίζονται από το καταστατικό της ΝΔ.
1.Η εκλογή να .μην γίνει την Πέμπτη 30 Αυγούστου αλλά μέσα στο αμέσως προσεχές Σαββατοκύριακο για να δοθεί ευκαιρία να συμμετέχουν περισσότερα μέλη της Π.Ε. απ’ όλη την Ελλάδα.
2. Ο κατάλογος υποψηφίων γραμματέων να παραμείνει ανοιχτός μέχρι την αρχή της διαδικασίας ψηφοφορίας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα υποψηφιότητας και συμμετοχής σε όποιον επιθυμεί.
3.Της διαδικασίας ψηφοφορίας να προηγηθούν
α) έλεγχος απαρτίας των παρισταμένων μελών
β) καθορισμός ειδικού χώρου παρουσίας των παρατηρητών
γ) τοποθετήσεις των υποψηφίων με πρωτομιλία και δευτερομιλία καθενός, και
δ) δυνατότητα τοποθετήσεων προηγούμενα των μελών της Πολιτικής Επιτροπής που επιθυμούν να μιλήσουν, για να αναπτυχθεί ουσιαστικός πολιτικός διάλογος.
4.Ξεχωριστά ψηφοδέλτια ανά υποψήφιο, όπου στο κάθε ψηφοδέλτιο θα υπάρχει μόνον το όνομα ενός υποψηφίου, και χρήση φακέλου.
5.Παρουσία και συμμετοχή των υποψηφίων και εκπροσώπων τους, στις κάλπες κατά την ψηφοφορία και κατά την διαλογή, για διασφάλιση τήρησης του αδιάβλητου της ψηφοφορίας.
6.Συμμετοχή όλων των υποψηφίων ή εκπροσώπων τους που το επιθυμούν στη Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή Εκλογής.

7.Κοινή συνάντηση όλων των υποψηφίων πριν την έναρξη της διαδικασίας και δέσμευση τους στον σεβασμό ενός κώδικα-πλαισίου δεοντολογίας, για την περιφρούρηση της διαδικασίας, για ανάπτυξη διαλόγου με πολιτικά επιχειρήματα, χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Πιστεύω ότι τα παραπάνω συμβάλουν στη περιφρούρηση της εκλογικής διαδικασίας, τονώνουν το κύρος της εσωκομματικής δημοκρατίας και στερούν δυνατότητες απομείωσης της διαδικασίας και του κύρους του γραμματέα.

Με ιδιαίτερη τιμή και εκτίμηση

Σάκης Λαμπρόπουλος
Μέλος Π.Ε. ΝΔ
Υποψήφιος Γραμματέας Π.Ε. ΝΔ

4 σχόλια

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΥΣΤΕΡΟΥΝ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ ΝΟΙΚΟΥΡΑΙΟΙ

    ΤΑ ΤΑΞΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΑ ΚΤΕΛ ΦΟΡΤΗΓΑ
    ΤΙΣ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλήρωνε μαλάκ@ Έλληνα για να πηγαίνουν οι της Αγροτικής Ασφαλιστικής εκδρομές στο Μονακό.

    Ωραία τα τακτοποίησε και φέτος ο Πρόεδρος του Συλλόγου και γνωστός αμόρφωτος ΠΑΣΟΚος, Συκαμιάς
    (φώτο με Μαγκριώτη και Χρυσοχοίδη).

    Η φετινή εκδρομή των υπαλλήλων της Αγροτικής Ασφαλιστικής οδηγεί στο Μονακό, το Μόντε Κάρλο και τη Νίκαια... στα πλαίσια των "πολιτιστικών εκδηλώσεων"...

    Εννοείται... όπου "πολιτιστικές εκδηλώσεις" σημαίνει:
    Επιδότηση από την μαμά εταιριά και τους Έλληνες φορολογούμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η «Νέα» Δημοκρατία δεν μπορεί γιατί δεν είναι πλέον νέα… αλλά Ανοιξιάτικη Δημοκρατία, έχοντας στη βιτρίνα της εμπόρευμα που δεν πουλάει.

    Το κόμμα δεν μπορεί, γιατί είναι κουρασμένο και διαποτισμένο με νοοτροπίες περασμένων εποχών.

    Οι φατρίες νοιάζονται μόνο για την πάρτη τους και το ψηφοδιωκτικό πολιτικό προσωπικό κυριαρχεί σε τηλεοπτικές παρουσίες, πανεύκολα όμως ηττημένο μόνον και μόνον από την παρουσία του.

    Το συμπέρασμα είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ στη ΝΔ δεν διδάχθηκε από τον παρελθόν.

    Κάπου κουραστήκαμε οι Νέο Δημοκράτες , να βλέπουμε τους Αρούληδες, Κακλαμανούλιδες, Φούφληδες, Φούστιδες, Κούληδες, Nτοράκιδες, Ντιντήδες, Λυκουρέντζους, Μίλτους και λοιπούς φελλούς και ουτιδανούς που χρονια τωρα ταλαιπωρούν το κόμμα και αρμέγουν ασύστολα το Κράτος.

    Είναι όλοι τους αιχμάλωτοι προσωπικών και ιδιοτελών επιλογών και ως εκ τούτου ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ !!!

    Δεν θα κάνουμε βήμα πίσω μέχρι να στείλουμε στην πολιτική αφάνεια αυτούς ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ για να γίνουν εξουσία και καθεστώς και πουλησανε την πατρίδα μας στο ΔΝΤ και το ...
    χρηματιστικό κεφάλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΕΝΑΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ……ΤΣΙΠΡΑΣ!
    Πήγε ο Τσίπρας διακοπές στο Ρέθυμνο και τα λαμόγια των καναλιών οι δημοσιογράφοι, μας τον παρουσίασαν σα να πήγε με οτοστόπ και όχι με το πολυτελές τζιπάκι του, το οποίο κατασκεύασαν οι απόγονοι του Χίτλερ! Ναι Ελληνίδες Έλληνες!

    Ο Τσίπρας, αυτός ο τιμωρός της ΖΗΜΕΝΣ και της Μέρκελ, οδηγούσε...
    μια τζιπάρα Wolkswagen! Αντί να αγοράσει ένα Ρώσικο Λάντα ή έστω ένα Ρουμάνικο Ντάτσια, εκείνος προτίμησε να εμφανιστεί με το προκλητικό γερμανικό κατασκεύασμα!

    Απορώ πως ο Μίκης δεν έχει βγάλει ακόμα ανακοίνωση να τον κατακεραυνώσει ως συνεργάτη των Ναζί! Απορώ! Μετά μας έστελναν ανταποκρίσεις ότι έδωσε από ένα ολόκληρο ευρώ στους Πακιστανούς λαθρομετανάστες που καθάριζαν τα τζάμια των αυτοκινήτων στο κέντρο του Ρεθύμνου! Έδωσε σε δυο Πακιστανούς από ένα ευρώ και μας το παρουσίασαν ως πρώτο θέμα στο ΣΚΑΙ και στο ΜΕΓΚΑ!

    Ο μέγας ηγέτης χαρίζει το χαμόγελο σε δυο δοκιμαζόμενους από τον ελληνικό ρατσισμό μετανάστες! Και μετά ήρθε το κερασάκι στην τούρτα:

    Είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι έτρωγε κάθε μέρα στην καντίνα του Μανώλη;

    Απλά για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους βγήκε δυο φωτογραφίες και το πανίσχυρο σύστημα των καναλαρχών μας τον παρουσίασε ντε και καλά ως τον λούμπεν ηγέτη προλετάριο!

    Ναι ντε, σαν ένας από μας….

    Σαν έναν από εμάς τους εργάτες και τους ανέργους που βλέπουμε την παραλία από την τηλεόραση!

    Σαν έναν από εμάς τους μικροαστούς που ….παροτρύνουμε τα παιδιά μας να παίξουν με του γείτονα στην παραλία! Εμετός σας λέω τα κατασκευασμένα δημοσιεύματα για τον λαοπρόβλητο ηγέτη!

    Εμετός! Μπλιάχ.

    Πως τον ψηφίσατε τον τύπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση