GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συναγερμός" στο Άμυνας από την "επίθεση" της Τρόικας...

"Κόκκινος συναγερμός" στο ΥΕΘΑ ,αυτή την ώρα όπου ο Π.Παναγιωτόπουλος έχει συγκαλέσει σύσκεψη για να αντιμετωπιστεί η "τροϊκα...

"Κόκκινος συναγερμός" στο ΥΕΘΑ ,αυτή την ώρα όπου ο Π.Παναγιωτόπουλος έχει συγκαλέσει σύσκεψη για να αντιμετωπιστεί η "τροϊκανή αντεπίθεση".
Η "τρόϊκα" προκαλεί και αρνείται να δεχτεί τα "ισοδύναμα μέτρα" που πρότεινε το ΥΕΘΑ και περικοπές που προβλέπουν περικοπές σε δόσεις εξοπλισμών. Οι "τροϊκανοί" δεν δέχονται με τίποτα αυτή τη λύση γιατί έτσι χάνουν χρήματα εταιρείες των χωρών τους όπως οι Γερμανοί με τα άρματα Leopard για παράδειγμα!
Αυτή την ώρα στο ΥΕΘΑ "ξεσκονίζουν" πάλι τους κωδικούς για να παρουσιάσουν εναλλακτικό σχέδιο περικοπών που θα αφορά κυρίως σε λειτουργικές δαπάνες. Από το ΥΕΘΑ λένε ότι οι ¨κόκκινες γραμμές” για τις αποδοχές των στρατιωτικών παραμένουν,ωστόσο αποκαλύπτουν ότι υπάρχουν τρομακτικές πιέσεις των τροϊκανών για τα περικοπή των “εκτός έδρας” ακόμη και του πτητικού επιδόματος. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα από θέματα εθνικής κυριαρχίας και εθνικής ασφάλειας και αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους επιτελείς του ΥΕΘΑ.
Το εντυπωσιακό είναι ότι οι "τροϊκανοί" είναι τόσο καλά ενημερωμένοι γι΄ αυτά τα θέματα ,ώστε κάποιοι κάνουν λόγο για "Έλληνες καταδότες" που "καρφώνουν" στη "τρόϊκα" διάφορα θέματα και μετά αυτοί έρχονται και απαιτούν συγκεκριμένες περικοπές.
Σε λίγες ώρες θα ακολουθήσει και κρίσιμη σύσκεψη στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους.
Η κατάσταση χαρακτηρίζεται τουλάχιστον δραματική.

πηγή: onalert.gr

18 σχόλια

  1. ΠΕΤΑΞΤΕ ΕΞΩ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΥΝΑΣ .


    ΔΕΝ ΕΔΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγο η τηλεόραση ανακοίνωσε περικοπές στα φάρμακα και στα νοσηλεία ύψους 1 δισ. ευρώ, που πιέζει η τρόικα.

    Έρχονται κρεμάλες, άμα πάθουν κάτι οι γονείς μας και οι συγγενείς μας...
    Νομίσαμε ότι ο Σαμαράς έχει τα κότσια να διαπραγματευθεί και τώρα κάνει τα ίδια με τον Βενιζέλο. Ο λαός δεν θα συγκρατηθεί. Έγιναν εκλογές, για να γίνει ο Τόνυ πρωθυπουργός ; Μαύρα μαντάτα για τα 3 κόμματα της φαρσοκωμωδίας.Σε λίγο θα φεύγουν οι βουλευτές και τα στελέχη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατά δεκάδες και χιλιάδες. Λϊγες θα είναι οι ώρες και οι μέρες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συνέλαβαν προϊσταμένη του ΕΟΤ.....σύριζα !
    ..ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΡΟΦΑ Η ΜΕΡΚΕΛ !!!

    Οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, συνέλαβαν μία υπάλληλο και την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης της Περιφερειακής Υπηρεσίας Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας του Ε.Ο.Τ.

    Η υπάλληλος, σε συνεργασία με την Προϊσταμένη, απαίτησε και έλαβε 2.500 ευρώ, για να άρουν απόφαση ανάκλησης άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

    Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία, απόπειρα εκβίασης και ηθική αυτουργία κατ εξακολούθηση.

    Όλα ξεκίνησαν από καταγγελία ιδιώτη, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στην Πιερία. Σύμφωνα με την καταγγελία η 50χρονη υπάλληλος του ζήτησε εκβιαστικά το ποσό των 2.500 για να άρει την απόφαση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, που στεγάζεται στο ισόγειο του ξενοδοχείου του.

    Σήμερα, σε ραντεβού σε καφενείο της Θεσσαλονίκης, η 50χρονη υπάλληλος έδωσε στο καταγγέλλοντα την απόφαση για την άρση της ανάκλησης και αφού παρέλαβε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ, συνεληφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων.

    Όπως προέκυψε από την εξέταση της, τα μισά από τα χρήματα προορίζονταν για την 54χρονη Προϊσταμένη Διεύθυνσης, ενώ επιπλέον παραδέχτηκε, ότι με τον ίδιο τρόπο είχαν ενεργήσει και στο παρελθόν, σε παρόμοιες περιπτώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Teleisste... toys kwlokarabanades twra. Osa pairnoyn oloi 8a paroyn kia aytoi. Telos. Kai polla toys einai... Agrammatoi anepaggeltoi kai axrhstoi karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Teleiswte... toys kwlokarabanades twra. Osa pairnoyn oloi 8a paroyn kai aytoi. Telos. Kai polla toys einai... Agrammatoi anepaggeltoi kai axrhstoi karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Teleiwste... toys kwlokarabanades twra. Osa pairnoyn oloi 8a paroyn kia aytoi. Telos. Kai polla toys einai... Agrammatoi anepaggeltoi kai axrhstoi karabanades.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ με τα γκρικλις θεωρείσαι μορφωμένος δηλαδή;

      Διαγραφή
    2. Και με μία φορά καταλάβαμε ότι είσαι χαζός μην το στέλνεις 3!

      Διαγραφή
    3. Χαχα ωραιος ο 11:14:00μμ

      Διαγραφή
  7. Μαθε πρωτα ηλιθιε και αγραμματε ανωνυμε,να γραφεις Ελληνικα και μετα ελα να μας πεις τι να κανουμε....τενεκε ξεγανωτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o καθένας βγάζει τα κόμπλεξ του εδω μου φαίνεται... Αυτός που έγραψε 3 φορές τον ξέσκισαν φαίνεται σε κανα Εβρο και τώρα τα βγάζει...Δεν γνωρίζει μάλλον ότι από την μέρα που δεν υπάρχει Στρατός θα μπουν οι Τούρκοι την άλλη στιγμή, και θα του βιάζουν αυτόν τις κόρες του την γυναίκα του και την μάνα του μαζί. Και τότε θα λέει "λέλο μπανάνα"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο αφανισμός ενός κράτους ξεκινάει από την υγεία την παιδεία και την εθνική άμυνα. Για να μπορέσει λοιπόν καποιος να βαλει χέρι σε αυτούς τους τομείς πρώτα πρέπει να σε υπερχρεώσει γιατι διαφορετικά θα τους είχες γαμήσει ότι εχουν και δεν εχουν και μετα με σκυφτό κεφάλι και καταχρεωμένος να πεις σφαξε με αγα μου να αγιασω.
    Μαλλον κατι τετοιο θα εννοούσε το βουβαλι που έλεγε οτι το μνημόνιο είναι ευτυχία για τον τόπο!!!!Φαντάζομαι οι τροικανοί τι γελια ξεφτίλας θα έριχναν με τις μαλακιες και την ξεφτιλα αυτου του σιχαμερού και βρωμερού κτήνους.

    Οταν ολα αυτα σταδιακα τα καταστρέφεις, αυτό που μενει στο τέλος είναι ενα απολίθωμα χώρας.
    Αυτό είναι και το έργο του ΔΝΤ παγκοσμίως καταστροφή και ισοπεδωση με την σύμφωνη γνωμη των "εταίρων" φίλων μας και υποστηριζόμενοι από κατι μαλακες Ελληνες ξεφτίλες που επικροτούν τις μεθόδους αυτές.

    Το παραμυθι βαδίζει στο οριστικό του τέλος χωρίς πλέον αμφιβολίες και αναστολές.
    Σε αυτη την μαλακισμένη χώρα και ο τελευταίος μαλακας θα πρέπει να έχει καταλαβει οτι μας εχουν καθαρίσει και τηγανίσει σαν αυγά και τωρα ήρθε ηωρα για το τσιμπούσι που το ονομαζουν μεταρυθμίσεις αποκρατικοποιήσεις και πουτσες μπλε.
    Η παραμυθα με την αναπτυξη έπαψε να παιζει το κασετοφωνο χαλασε και η κασσετα μάσησε, η ανεργεία συνεχίζει ακαθεκτη τον δρόμο των ρεκορ τα λουκετα συνεχίζουν απτόητα οι επιταγες το 2012 έπιασαν τα 77,5 χιλιαδες κομματια με αξία πάνω απο 830 εκατομυρια ευρω από τους "αξιοπιστους" κατοχους των επιταγων κατα τα λεγόμενα των τραπεζιτών.
    Ο χορός καλα κρατεί και καποιοι κωλοχαναδες πολιτικοί μιλάνε για το 2020 οτι η Ελλαδα θα ανασανει και θα φθασει στο σημείο του 2009 οταν ο παλιοπουστας εβαζε την Ελλαδα στο ΔΝΤ ώς χρεοκοπημένη και επαιζε παιχνιδακια με τους καριοληδες τους τοκογλυφους που τραπέζωνε και πλήρωνε ο μονιμος μαλακας και αυτό θεωρείτε επιτυχία!!!
    Από ποιο πουσταριο πολιτικό να αρχίσεις να του γαμας οτι εχει και δεν εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΊΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΣΑΣ.

    ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΖΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙς ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΜΑΣ.

    ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΡΩΤΑ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΥΓΙΗΣ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΓΕΛΟΧΥΣΙΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΛΥΜΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΟΣΗ.
    ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΤΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΟΥ ΛΕΕΙ "ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΣΤΗ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΧΩΡΙς ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΗΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ. ΚΑΙ ΑΝ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΑΡΡΩΣΤΉΣΕΙ; ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. peristoixizomai azpo hliuioys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:26 έχεις πολλούς καθρέφτες γύρω σου;;; Γιατί αλλιώς δεν εξηγείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΄΄Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    peristoixizomai azpo hliuioys΄΄:Εσένα δεν σε φτάνει κανείς μα κανείς.Αν μπορέσεις να γράψεις ελληνικά τότε τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε κομλεξικε αγραμματε που εγραψες 10 φορες για καραβαναδες,πηγαινε εσυ ρε σιχαμα να πεταξεις μαχητικο αεροπλανο αν μπορεις κ μετα εγω να φωναζω να μην παρεις ουτε δεκαρα τσακιστη,εισαι βλακα?Συμφωνεις?Αντε σιχαμα κι εσενα κ την γαμωτροϊκα κ τον αντωνακη να σας βαλουμε σε μια βαρκα κ τσιμεντωμενους να σας ριξουμε στο Αιγαιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΙΩΞΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΥΠΙΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΗ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ.

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΜΟΥΡΟΧΑΒΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΛΕς ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΡΥΠΙΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ;

    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση