GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακριβότερα τα τιμολόγια της ΔΕΗ

Αυξάνεται κατά 45,9% το τέλος υπέρ ΑΠΕ στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Αρχ...


Αυξάνεται κατά 45,9% το τέλος υπέρ ΑΠΕ στους οικιακούς καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος, όπως αποφάσισε και ανακοίνωσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας. Στο μεταξύ σήμερα εκτός απροόπτου ανακοινώνεται από το ΥΠΕΚΑ και μείωση των εγγυημένων τιμών στα φωτοβολταϊκά.
Οι αυξήσεις θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Αυγούστου και οι τιμές στο τέλος υπέρ ΑΠΕ (ΕΤΜΕΑΡ, όπως λέγεται τώρα) ανεβαίνουν και στις υπόλοιπες κατηγορίες κατανάλωσης (Μέση, Υψηλή Τάση και αγροτικά τιμολόγια). Σε αυτές οι ανατιμήσεις κυμαίνονται από 29% έως και 90%.
Η αναπροσαρμογή του τέλους κρίθηκε σκόπιμη για την κάλυψη του ελλείμματος της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας (ΛΑΓΗΕ).
Έτσι, για τα νοικοκυριά η το τέλος ΑΠΕ ανεβαίνει στα 8,74 ευρώ ανά 1.000 κιλοβατώρες έναντι 5,99 ευρώ (45,9%), για τα αγροτικά μέσης τάσης στα 5,61 ευρώ από 2,96 ευρώ ανά 1.000 κιλοβατώρες (90%), στους καταναλωτές μέσης τάσης το τέλος ΑΠΕ αυξάνεται στα 7,17 ευρώ από 5,35 ευρώ (34%), στην υψηλή τάση η αύξηση είναι 65% και στους λοιπούς καταναλωτές χαμηλής τάσης η αύξηση είναι 29%.
Πηγή: Ημερησία Online

2 σχόλια

  1. Βρε γαμήστε τους όλους να τελειώνουμε κορόιδα...Ρε κορόιδα που πάμε και αυτοκτονούμε μόνοι μας σαν ΗΛΊΘΙΟΙ.....

    (Τους έχω χεσμένους όλους, ΤΩΡΑ ΔΙΑΛΈΓΩ ΕΓΩ ΠΙΟ ΘΑ ΚΌΨΩ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΚΌΨΩ , ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΒΓΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΈΤΡΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΎ ΜΟΥ ΤΑ ΙΣΟΔΎΝΑΜΆ ΜΟΥ)

    υ.γ Δέστε το σαιτ υπάρχει κάποιο πρόβλημα; γιατί κάποιες στιγμές χάνονται όλα τα κείμενα και φαίνεται μόνο μια μπλε σελίδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ;

    ΤΗΝ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΆ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

    ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ .

    ΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ 1 € ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΣΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ 1,5 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ.


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση