GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα σταγονίδια του Σημίτη!

Η σιτσιλιάνικη Μαφία έχει να μάθει πολλά από την Ελλάδα  Εδώ η «ομερτά» είναι νόμος του κράτους!  Ο Κώστας Σημίτης και το κολλώδες, δύ...

Η σιτσιλιάνικη Μαφία έχει να μάθει πολλά από την Ελλάδα 
Εδώ η «ομερτά» είναι νόμος του κράτους! 
Ο Κώστας Σημίτης και το κολλώδες, δύσοσμο και μελανόχρωμο πνεύμα που κατοικεί στο καχεκτικό σουλούπι του, δεν έχουν εγκαταλείψει ούτε στιγμή την εξουσία. Αν απουσίαζαν έστω και για ένα δεκάλεπτο θα το είχαμε αντιληφθεί διότι το ευτύχημα τούτο θα συνοδευόταν από σημεία (δίχως τέρατα) όπως: Μια ωραία ατμόσφαιρα, πρόωρη άνοιξη και διπλή ανθοφορία, τερματισμός του Μνημονίου και άλλα όμορφα. Ωστόσο, από την στιγμή που οι οπλές του πάτησαν το Μέγαρο Μαξίμου, η «εκσυγχρονιστική» μπίχλα που πνίγει το ελληνικό τοπίο απ’ άκρου εις άκρον δεν έχει πάψει να εκδηλώνει την αποφορά της.
Μια κορυφαία σημιτική επιβίωση αναμφίβολα είναι η «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα». Τύποις είναι «ανεξάρτητη». Στην πραγματικότητα είναι απλώς κοστοβόρα. Ενδεικτικά αναφέρεται πως στις 2 Αυγούστου αναρτήθηκε απόφαση του Προέδρου αυτού του κατασκευάσματος με την οποία προβλέπονται 8.833 ευρώ «υπερωρίες» στους υπαλλήλους. Τα δε κοινόχρηστα και τα ενοίκια που πληρώνουν τα κορόιδα οι Έλληνες για να στεγάζουν τις σοφίες τους οι «λειτουργοί» της «προστασίας» των δεδομένων μας θα έκαναν ακόμα και έναν Λουδοβίκο (της γνωστής οικογενείας) να κοκκινήσει από ντροπή – μια άγνωστη λέξη στο σύγχρονο Γιουνανιστάν. Αλλά, ακόμα και τα έξοδα της συντήρησης αυτής της σημιτικής παράγκας έχουν δευτερεύουσα σημασία.
Μας «δα-φερμάρανε»
Το μείζον επιδιωκόμενο για τους «πεφωτισμένους» της εποχής του Τσουκατοπανταγιακού Μαντελισμού ήταν η αφαίρεση του θρησκεύματος από τα δελτία των αστυνομικών ταυτοτήτων. Ένας Δαφέρμος χρειάστηκε και… καθάρισαν οι δικοί σου. Στη συνέχεια, το πλάνο πήγε ως είχε σχεδιαστεί. Βάσει της νομοθεσίας (που παραμένει ίδια κι απαράλλαχτη ανά τους αιώνες) οι εγκληματίες παραμένουν άγνωστοι στο ευρύ κοινό, που καλείται απλά να βιώσει και να πληρώσει τα επίχειρα της σοσιαλφιλελεύθερης «ομερτά» (νόμος της σιωπής). Τα ονόματα και τα πρόσωπα των βιαστών (βλέπε Πάρος), των δολοφόνων, των αρχαιοκάπηλων, των εμπόρων ναρκωτικών, των πάσης φύσεως παραβατικών δεν αποκαλύπτονται ούτε με… σφαίρες. Όσες βολίδες κι αν εκτοξεύσουν εναντίον της κοινωνίας οι προστατευόμενοι του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, δεν πρόκειται να τους δούμε και να τους μάθουμε επειδή έτσι αποφάσισε ο Σημίτης και σ’ αυτό συναίνεσαν και συναινούν όλοι οι υπόλοιποι.
Η Αστυνομία από την άλλη, ένας αναχρονιστικός και επικίνδυνος θεσμός (αν είσαι στέλεχος συμμορίας) θα ήθελε τη δημοσιοποίηση προσώπων, ονομάτων και «βιογραφικών» στοιχείων επειδή οι μαρτυρίες που θα λάβει από πολίτες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την εξιχνίαση κι άλλων εγκληματικών πράξεων. Όμως, εδώ είναι του Σημίτη η χώρα, δεν είναι παίξε γέλασε.
Και τα φουκαριάρικα τα θύματα συνεχίζουν να πληρώνουν για να σιτίζονται εκείνοι που εξασφαλίζουν τα «δεδομένα» των φονιάδων τους.
Πηγή εφημ. “Δημοκρατία”
πηγή

2 σχόλια

  1. ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΟΥΝ!
    ΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝΕΙ……….

    Ρε σεις βουλευτίνες και βουλευτάδες με μικρό το β γιατί δεν σας αξίζει το μεγάλο ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ τόσο μα τόσο πολύ είσαστε ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΥ?

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ της Τ Ρ Ο Ι Κ Α Σ ποιοι σας έχουν κλείσει τα μάτια και με ΤΙ, και δεν βλέπετε ότι η μεγαλύτερη πληγή των ασφαλιστικών ταμείων είναι το ύψος του κέρδους επί του φαρμάκου, και γι’ αυτό μαζί με την εισφοροδιαφυγή τα έχουν βουλιάξει?

    Ο Λοβέρδος από το βήμα αυτής της άθλιας βουλής είχε πει ότι το κέρδος των φαρμακοποιών είναι 36/100, και βγήκε την επομένη ο πρόεδρος των φαρμακοποιών και είπε σε όλα τα κανάλια ότι είναι 26/100, ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ? ΠΟΙΑ επιχείρηση στην Ελλάδα έχει τέτοιο ύψος κέρδους αυτή την εποχή και με εξασφαλισμένη πελατεία βρέξει χιονίσει?

    Άχρηστοι και επικίνδυνοι όταν κόβετε συντάξεις φτωχών οι μισοί, και οι άλλοι μισοί που διαμαρτύρεστε, ΤΑΧΑ ΜΟΥ, γιατί αυτό που σας ενδιαφέρει στην πραγματικότητα είναι να εισπράξετε σε ψήφους μέσω αυτής της διαμαρτυρίας, τον πόνο των ανθρώπων που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα, δεν βλέπετε τα δισεκατομμύρια που χάνουν τα ταμεία και όλοι οι έλληνες από τα υπερκέρδη του κυκλώματος του φαρμάκου και ειδικά από τους « πονεμένους» φαρμακοποιούς?

    Ρε ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ τόσο πολύ είναι δύσκολο να νομοθετήσετε έτσι που σε αυτό το κύκλωμα του φαρμάκου να μην υπάρχει κέρδος πάνω από δέκα τα εκατό? Και οποιανού του αρέσει και όποιος θέλει φαρμακείο μπουτίκ Κολωνακίου να το κάνει από την τσέπη του και όχι από τα υπερκέρδη του!

    ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ? ΜΗΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ?

    Δυστυχώς δεν θα βρεθεί κανείς γιατί είσαστε όλοι και όλες σας με το κεφάλι σκυμμένο και δεν βλέπετε παρά μόνο ΤΟ προσωπικό, ΤΟ κομματικό συμφέρον και προπαντός Το ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΟ!

    Ρε σεις ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ έχετε σκεφτεί πόσοι και πόσοι ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ σας λένε από τα βάθη της καρδιάς τους, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΛΟΧΙΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕΙ?

    ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ?
    ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?

    ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΣΤΕ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΚΑΙΕΙ ΠΟΥ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΙΣΟΥ ΤΟΥ 20ου ΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση