GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σφαιροβολία γυναικών!

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σφαιροβολία γυναικών, Ναντζέγια Όσταπτσουκ από τη Λευκορωσία...

Θετική σε έλεγχο ντόπινγκ βρέθηκε η χρυσή Ολυμπιονίκης στη σφαιροβολία γυναικών, Ναντζέγια Όσταπτσουκ από τη Λευκορωσία...με αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί το μετάλλιο και να δοθεί στην Βάλερι Βίλι-Ανταμς από τη Νέα Ζηλανδία.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ) η Όσταπτσουκ βρέθηκε να έχει κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, θα ακυρωθεί η συμμετοχή της στους αγώνες και θα επιστρέψει το μετάλλιο. Ετσι το χρυσό μετάλλιο θα πάει στη Βάλερι Βίλι-Ανταμς από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία είχε πάρει το χρυσό και στους Ολυμπιακούς του Πεκίνου το 2008.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΔΟΕ η Οσταπτσουκ υποβλήθηκε σε έλεγχο ντόπινγκ και στα δύο δείγματά της εντοπίστηκε η απαγορευμένη ουσία μεθενολόνη. Το πρώτο δείγμα λήφθηκε πριν από τον τελικό και το δεύτερο μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση