GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδιο στη Σκιάθο από ακτιβιστές...

Στη Σκιάθο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αγγλίας ο Φίλιπ Γκριν απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασ...

Στη Σκιάθο βρίσκεται εδώ και λίγα 24ωρα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αγγλίας ο Φίλιπ Γκριν απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.
Ο Βρετανός εκατομμυριούχος- η περιουσία του αγγίζει τα 936 εκατομμύρια δολάρια- έχει έρθει στην Ελλάδα με τη θαλαμηγό του Lionheart συνοδευόμενος από φίλους και συγγενείς.
Την Τετάρτη, κατά την παραμονή του στο παλιό λιμάνι, ομάδα τριών ακτιβιστών της Greenpeace- δυο Έλληνες και ένας Άγγλος- προσέγγισαν με δικό τους σκάφος τη θαλαμηγό και άρχισαν να διαμαρτύρονται και να διαπληκτίζονται με το πλήρωμα.
Σύμφωνα και με το δήμαρχο του νησιού κ. Νίκο Πλωμαρίτη, οι ακτιβιστές διαμαρτύρονται στους ιδιοκτήτες πολυτελών θαλαμηγών ότι δεν αποδίδουν τους αναμενόμενους φόρους αφήνοντας μονάχα το λαό να πληρώνει, τη στιγμή που οι περισσότεροι αδυνατούν να ζήσουν, αναφέρει το protothema.gr

3 σχόλια

  1. Πριν λίγο η τηλεόραση ανακοίνωσε περικοπές στα φάρμακα και στα νοσηλεία ύψους 1 δισ. ευρώ, που πιέζει η τρόικα.

    Έρχονται κρεμάλες, άμα πάθουν κάτι οι γονείς μας και οι συγγενείς μας...
    Νομίσαμε ότι ο Σαμαράς έχει τα κότσια να διαπραγματευθεί και τώρα κάνει τα ίδια με τον Βενιζέλο. Ο λαός δεν θα συγκρατηθεί. Έγιναν εκλογές, για να γίνει ο Τόνυ πρωθυπουργός ; Μαύρα μαντάτα για τα 3 κόμματα της φαρσοκωμωδίας.Σε λίγο θα φεύγουν οι βουλευτές και τα στελέχη από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ κατά δεκάδες και χιλιάδες. Λϊγες θα είναι οι ώρες και οι μέρες σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΛΛΑ 12 ΔΙΣ.ΕΥΡΩ, ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ 40 ΜΕ 50% ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    Ε ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ...
    ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ. ΚΡΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ 48% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ... ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την αγροτιά ρε ..γαμώτο!!
    Πόσα παίρνει ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΑΤΕ;

    Ο Πρόεδρος των εργαζομένων της ΑΤΕ, ο πρώην ΠΑ$$ΟΚος και νυν £ΥΡΙΖΑίος να υποθέσω
    - Αμούντζιας Κων/νος -
    που βγήκε προχθές στην ΤιΒι και έλεγε ότι παλεύει για την αγροτιά, παίρνει (μικτά) όπως αποκάλυψε πριν μερικούς μήνες η Συσπείρωση
    (όταν ακόμα ήταν αντίπαλοι)
    δηλ. η παράταξη Τσίπρα στην ΑΤΕ,
    για τη θέση που κατέχει σαν εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ της Τράπεζας:
    105.920 ευρώ το χρόνο, ενώ πήρε
    και 14.432 ευρώ για τις συμμετοχές του στο ΔΣ...

    Με τόσα ψίχουλα και εγώ θα φώναζα
    "για τους αγρότες ρε γαμώτο"...

    Αφιερωμένο στα ζώα που επιμένουν να φωνάζουν ότι η ΑΤΕ έπρεπε να μείνει κρατική..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση