GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: Η κυβέρνηση εξακολουθεί να υποτάσσεται στην τρόικα

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν τολμά να αναλάβει πρωτοβουλίες και εξακολουθεί να υποτάσσεται στην τρόι...


Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν τολμά να αναλάβει πρωτοβουλίες και εξακολουθεί να υποτάσσεται στην τρόικα, δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για το ζήτημα των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δημόσιο.

2 σχόλια

  1. Ο Χρήστος Ζώης θεωρεί βλάκα τον Τέρενς Σπένσερ Τζον Μαγκουάιρ Κουίκ της αργομισθίας!

    Η άποψη του Χ. Ζώη είναι πως στις ηλιθιότητες των Τούρκων περί δικιάς τους Ολυμπιακής Φλόγας, πρέπει να απαντήσουμε με σάτιρα διακωμωδώντας τους. Στο Twitter μάλιστα δήλωσε πως βρίσκει την ιδέα κάποιου φίλου "έξυπνη"

    Δηλ. για να καταλάβουμε: Αν το να τους αντιμετωπίσουμε ειρωνικά και με σάτυρα είναι έξυπνο... το ανάποδο που έκανε ο Τέρενς Σπένσερ Τρέυσι Κουίκ της αργομισθίας των 57.000 ευρώ, είναι βλακεία!

    Δηλ. Χρήστο, ευτυχώς που το επίσημο κράτος δεν ασχολήθηκε με τις παπαριές του Τέρενς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νέα Τάξη μας κρύβει το ποιοι υποδέχθηκαν το Curiosity στον Άρη!!!

    Η πραγματική φώτο που έστειλε το Curiosity!!

    Οι υποψίες όλων των πατριωτών ότι η Νέα Τάξη χειραγωγεί τον εγκέφαλό τους μέσω έντονων ΑΕροψεκασμών τις τελευταίες ώρες, επιβεβαιώθηκαν με το που είδαμε την παρακάτω φώτο. Δείτε την πραγματική φωτογραφία που έστειλε το Curiosity από τον Άρη για να δείτε τι μας κρύβουν:

    Κι όμως!!
    Ο Πάνος Καμμένος και ο Τέρενς Σπένσερ Αργόμισθος των 57.000 Κουίκ, ήταν στον Άρη και υποδέχθηκαν το διαστημικό όχημα Curiosity προκειμένου να επιβλέπουν τις έρευνές του, μπας και βρεθεί εξωγήινη ζωή και μας το κρύψουν οι νεοταξίτες..

    Με την επιστροφή του ο Πάνος Καμμένος αναμένεται να καταθέσει νομοσχέδιο ανακύρηξης του Άρη σε ελληνική ΑΟΖ προκειμένου να κινηθούν οι διαδικασίες εξόρυξης υδρογονανθράκων με τους οποίους ο Πάνος θα μειώσει το ελληνικό χρέος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση