GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η χώρα δεν έχει τίποτα να περιμένει από την κυβέρνηση»

«Η χώρα δεν έχει τίποτε πια να περιμένει από αυτή την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη». Αυτό επισημαίνο...

«Η χώρα δεν έχει τίποτε πια να περιμένει από αυτή την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, του κ. Βενιζέλου και του κ. Κουβέλη».
Αυτό επισημαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με αφορμή τη συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ.
«Ο κ. Σαμαράς εξελέγη με τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης, την ξέχασε αμέσως μετά. Την αντικατέστησε με την επιμήκυνση, πήγε σήμερα στην κα Μέρκελ με ”δωράκι” τη διευθέτηση των χρεών της SIEMENS και ξέχασε την επιμήκυνση.
Άραγε μια ώρα μέσα τι συζητούσαν; Μόνο για την έκθεση της τρόικας που περιμένουνε; Η μήπως για το πωλητήριο των βραχονησίδων του Αιγαίου; Η μήπως για την εκποίηση της ελληνικής περιουσίας και του ορυκτού πλούτου της χώρας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

5 σχόλια

  1. Σ'ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ. ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ ΦΥΣΙΚΑ, ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΣΤΡΩΣΕΙ Ο ΑΒΡΑΜΟ.
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΨΕ ΡΙΞΕ. ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΟΣ,ΙΣΩΣ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΩΝ. ΙΣΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε το ψηφισες το δουβλινο 2 ναι η οχι;ε αντε και γαμησου λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Δηλαδή τι..ζητάτε

    Α) Ότι δεν έκαναν δεκάδες κυβερνήσεις από το τέλος του πολέμου μέχρι σήμερα να το κάνει ο Α.Σαμαράς στο πρώτο επίσημο ταξίδι του σαν πρωθυπουργός...

    Β) Να το παίξει "τσαμπουκάς" για να κερδίσει τον "σεβασμό" κάποιων Ελλήνων (που θα εγγυηθούν με βεβαιότητα την πανηγυρική του επανεκλογή) από το να αναστηλώσει την εικόνα της Ελλάδας, που κατέστρεψε ο ΓΑΠ, στα μάτια των λαών της Ε.Ε και παγκοσμίως ...

    Είναι μία άποψη ..μαλακισμένη και καλά κάνετε και την καταθέτετε..

    Αν και ξέρουμε πια πόσο ΜΑΛΑΚΕΣ
    στυλ Γιωργάκη, είστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Όργια προσλήψεων στη Βουλή από Τσίπρα, Καμμένο, Κουβέλη, Τραγάκη και Μιχαλολιάκο!

    Όλοι στη ρεμούλα...



    μετακλητούς υπαλλήλους στη Βουλή άρχισαν τώρα, πέραν των πρώην Προέδρων, των αρχηγών των κομμάτων, να διορίζουν και οι...αντιπρόεδροι της Βουλής.

    Η Στ΄ Αντιπρόεδρος κυρία Μαρία Κόλια_ Τσαρουχά, (των Ανεξάρτητων Ελλήνων) διόρισε δύο μετακλητούς υπαλλήλους,

    ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΟΣ
    τον ημιθεο ξάδελφο ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάχη στήθος με στήθος Bild-Τραγκαίων... για το ποιος είναι πιο μαλάκ@@.

    [Πέρασε τον Τράγκα σε μαλακ@@ το άρθρο της Bild που ζητάει από τον Σαμαρά να υπογράψει ότι θα επιστρέψει τα λεφτά των γερμανών φορολογούμενων με τους τόκους των τόκων και εν ανάγκη τουλώντας ακατοίκητα νησιά... έχετε χάρη που ο Τράγκας εδώ και δύο μήνες είναι διακοπές, αλλά σε λίγο που θα επιστρέψει θα σας βάλει στη θέση σας...]

    Η γνωστή Bild συνεχίζει ακάθεκτη να συναγωνίζεται σε προκλήσεις τους ηλίθιους και σήμερα έβαλε στο στόχαστρο της τον Ελληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Η εφημερίδα έφτιαξε μια εγγυητική επιστολή με αρχαιοελληνική γραμματοσειρά και βάζοντας ως πλαίσιο τον μαίανδρο, του ζητάει να την υπογράψει.

    Η εφημερίδα που δεν σταμάτησε καθ' όλη της διάρκεια της κρίσης να προκαλεί τη χώρα μας κινούμενη στο ίδιο μήκος κύματος με τον Τράγκα ή τους Αεροψεκασμένους, σήμερα αποφάσισε να εξευτελίσει τον Ελληνα πρωθυπουργό, με αφορμή την προσωπική υπόσχεση και εγγύηση που έδωσε ο κ.Σαμαράς σε συνεντεύξεις του σε γερμανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει τα δανεικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση