GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συρία: Συνέντευξη έδωσε ο Ασαντ ενώ οι σφοδρές μάχες συνεχίζονται

Συγκρούσεις σημειώθηκαν σε στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στο Χαλέπι Γυναίκες και παιδιά στο Χαλέπι περιμένουν στην ουρά για λίγο ...

Συγκρούσεις σημειώθηκαν σε στρατιωτικό αεροδρόμιο κοντά στο Χαλέπι
Γυναίκες και παιδιά στο Χαλέπι περιμένουν στην ουρά για λίγο ψωμί ( Πηγή: Reuters)
 
Ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, παραχώρησε συνέντευξη στο φιλοκαθεστωτικό ιδιωτικό συριακό τηλεοπτικό κανάλι Αλ-Ντούνια, η οποία θα μεταδοθεί την Τετάρτη το βράδυ.
«Ο πρόεδρος της Αραβικής Συριακής Δημοκρατίας Μπασάρ αλ-Άσαντ έδωσε μια ειδική συνέντευξη στο τηλεοπτικό κανάλι Αλ-Ντούνια που αφορά τις εξελιξεις στη Συρία και στην περιοχή», ανακοίνωσε το κανάλι, διευκρινίζοντας ότι η συνέντευξη θα μεταδοθεί στις 21:00.
Στο μεταξύ, σφοδρές μάχες σημειώνονται την Τετάρτη ανάμεσα σε στρατιώτες και αντάρτες κοντά στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ταφτανάζ, που βρίσκεται ανάμεσα στο Χαλέπι και στην Ιντλέμπ, στη βόρεια Συρία, ανακοίνωσε μια μη κυβερνητική οργάνωση.
Εκρήξεις ακούγονταν από το αεροδρόμιο, από όπου απογειώνονται τα μαχητικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα του στρατού για να βομβαρδίσουν τις θέσεις των ανταρτών στο Χαλέπι και την Ιντλέμπ, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Αυτό το στρατιωτικό αεροδρόμιο έγινε στόχος πολλών επιθέσεων των ανταρτών που βρίσκονται στις δύο αυτές πόλεις. Τα στρατεύματα του καθεστώτος του Άσαντ σφυροκοπούν καθημερινά τις θέσεις τους.
Η μάχη για το Χαλέπι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, διαρκεί εδώ και περισσότερο από έναν μήνα, καθώς ο στρατός δεν έχει καταφέρει να διώξει από εκεί τους αντάρτες.
Σχόλια αναγνωστών (0)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση