GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επαναφορά της θανατικής ποινής θα ζητήσει η Χρυσή Αυγή

Πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής θα φέρει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε ο β...


Πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής θα φέρει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς.
Η δήλωση του κ. Παππά έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Παρασκευή κάτοικοι και φορείς της Κορίνθου, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από το στρατόπεδο Καλογερογιάννη, στο οποίο μεταφέρθηκαν περίπου 400 λαθρομετανάστες, αναφέρει το protothema.gr.

9 σχόλια

  1. Εδώ που τα λέμε προβληματίζομαι και εγώ αν πρέπει να επανέλθει για εγκλήματα ιδιαζόντως ειδεχθή και μέσα σε άλλα πολλά θα πρέπει να μπει και η αφαίρεση ζωής από πιθηκοειδή χρυσαύγουλα που μαχαιρώνουν λαθρομετανάστες (είναι ένα έγκλημα προμελετημένο ειδεχθές και κατά της ανθρωπότητας)

    Επίσης θα εξέταζα την επαναφορά της θανατικής ποινής σε φασιστοειδή που θέλουν φυλετικές καθαρότητες κλπ.

    Πριν την θανατική ποινή θα πρότεινα η δικαιοσύνη να εξετάσει και την περίπτωση του ευνουχισμού (μουνούχισμα το λέμε στο χωριό μου, βλάχος είμαι και καυχιέμαι) σε πιθήκια φασιστοειδή που κάνουν αντιχριστιανικές πράξεις (διάκριση ανθρώπων) που κόβουν το νερό από το στρατόπεδο. Αλήθεια ρε ελληναράδες ούτε τα μεγαλύτερα πολεμικά εγκλήματα της ανθρωπότητας δεν έκοψε το νερό από στρατόπεδα συγκέντρωσης ή ότι άλλο θέλετε.

    Ευνουχισμός για να ξεμαγαρίσει η κοινωνία από εγκληματίες φασίστες που αιματοκύλησαν την υφήλιο στο Β παγκόσμιο πόλεμο.

    Ευνουχισμός για να ξεμαγαρίσει η ελληνική κοινωνία από γόνους κουκουλοφόρων και μελανοχιτώνων του μουσουλίνι, καταδότες και ταγματασφαλίτες.

    Και θανατική ποινή σε πιθήκια που μαχαιρώνουν και σκοτώνουν ΑΝΘΡΩΠΟ (έγκλημα εκ προμελέτης ιδιαζόντως ειδεχθές)

    Αλήθεια ρε μεγάλη ελληνική αστυνομία έπιασες κανένα τέτοιο πιθήκι??????

    Μαζί με τους εμπόρους ναρκωτικών να επανέλθει και η θανατική ποινή για εκ προμελέτης φυλετικά, ρατσιστικά εγκλήματα.

    Αρκετά ο εκθιασμός παρανόμων πράξεων από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από κάποια φασιστοειδή.


    Αλήθεια υπάρχει κανένας εισαγγελέας??????

    Όταν θα βουτάνε τα ματσούκια κάποιοι άλλοι θερμόαιμοι και θα τα πλευρομετρούν, γιατί μα τω θεώ έτσι σου βγαίνει άμα βλέπεις τέτοιες ξυρισμένες γουρουνοκεφαλές τότε θα τρέχει η ¨έννομος τάξις¨......

    Πάντα τα πιθηκοειδή χρυσαύγουλα ήταν αντίχριστοι και γι' αυτό θέλουν και την επαναφορά της θανατικής ποινής που η εκκλησία μας , ΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ, δεν το επιτρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σαν την κατσίκα με την καρδάρα
    και η Χ.Α...Ότι "γάλα" καταφέρνει να μαζέψει με την εξαιρετικά χρήσιμη πολιτική του Support των Ελλήνων (και μόνο...) το έχυσαν "κλωτσώντας την καρδάρα" εμφανιζόμενοι σαν τους αναρχικούς...

    eKorinthos.gr Συμπλοκη ΜΑΤ Χρυσης Αυγής

    Καραγκιοζιλίκια Χρυσής Αυγής που δεν διαφέρουν σε τίποτα από κουκουλοφόρους.

    Δείτε το βίντεο ειδικά στη αρχή με τα καραγκιοζιλίκια με τα οποία χάνουν κάθε δίκιο που μπορεί να έχουν και δίνουν δικαιώματα στους αριστερούς να τους λένε φασίστες:

    Μπορεί να μήν τους αρέσει η κριτική μου αλλά θα το καταλάβουν αργότερα το λάθος τους τα Χ.Αγελαδομούσχαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προτασεις (ο θεος να τις κανει) της Χρυσης Αυγης δεν ειναι κατι που δεν εχει ξανα ειπωθει/ξαναπροταθει.

    Οχι στον ΜΕΣΑΙΩΝΑ θελει να μας γυρισει η Χρυση Αυγη αλλα στην ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΠΟΧΗ.

    Αλλα ακομη και τοτε ανθρωπος ΔΕΝ ετρωγε ανθρωπο οπως επιθυμει η Χρυση Αυγη να φαμε ο ενας τον αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε μη μασατε..
    κατι μαλακισμενα ειναι τα χρυσα αυγα..
    με τις μαλακιες που κανουν,
    και την παπαρα που λενε να φυγουν οι ξενοι,
    ενω ολοι ξερουν οτι αυτο δεν γινεται και δεν συμφερει,
    θα συνεχισουν να υπαρχουν
    οσο ειναι χρησιμοι για να ριχνουν ξυλο
    σε κανενα φτωχομπινε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALYTERA
    GIA
    OPLOKATOXH
    NA
    POUNE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θανατος σε αυτους που υποστηριζουν τους λαθρο και σε αυτους που τους βγαζουν στα φαναρια ανεξαρτητου εθνικοτητας.ζητω η χρυση αυγη θανατος στους εμπρηστες συρζεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (λεξη αγνωστη για Χρυσαυγιτη)

    Η έννοια του πολιτισμού

    Η αστικοποίηση του ανθρώπου συνέτεινε στην ανάπτυξη του πολιτισμού του, του συνόλου δηλαδή των τεχνικών και πνευματικών του επιτευγμάτων ανά την υφήλιο. Το έδαφος που καλλιεργήθηκε ο ανθρώπινος πολιτισμός ήταν η συγκέντρωση ανθρώπων σε πόλεις και η προσαρμογή τους στον εξελιγμένο αυτό τρόπο ζωής εκεί: Λόγω της διαβίωσης με συνανθρώπους και της αναγκαστικής εγγύτητας (γειτονίας), ισχυροποιούνται και εδραιώνονται καταρχήν οι καλοί τρόποι ώστε να προκύπτει ένα πρώτο δυναμικό ευστάθειας [1] [Σημ. 1]. Η ασφάλεια που παρέχεται σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να μην εργάζονται σκληρά όλοι για τα προς το ζειν δίνουν τη δυνατότητα της ανάπτυξης των τεχνών, του συστήματος παιδείας, της φιλοσοφίας και των επιστημών.

    Η πολιτισμική ανάπτυξη του ανθρώπινου γένους, διαιρούμενη γεωγραφικά, είναι η πολιτιστική δράση (υλικά και πνευματικά έργα, δραστηριότητες και έθιμα) και η πνευματική καλλιέργεια ή «culture»[Σημ. 2] (αξίες, παραδόσεις, παιδεία, μόρφωση, αισθητική, εκλέπτυνση συμπεριφοράς) που συνισταμένα διαμορφώνουν τον τρόπο ζωής των ανθρώπων κατά τόπους. Ένας πολιτισμός δεν έχει απαραίτητα τοπικό χαρακτήρα. Μπορεί να διαχέεται γεωγραφικά και με άλλα κοινωνικά κριτήρια που του δίνουν ταυτότητα, όπως η φυλή, η εθνικότητα, η θρησκεία, η γλώσσα, η μόδα[Σημ. 3] ή κάποιος άλλος παράγοντας κοινωνικής συνοχής. Ένας πολιτισμός μπορεί να χαθεί, αν αλλοιωθούν σε μεγάλο ποσοστό στοιχεία της πολιτισμικής του ταυτότητας. Παρόλο που οι πολιτισμοί χάνονται ή εξελίσσονται σε νέα πολιτισμικά μορφώματα, κάποιοι αφήνουν πίσω τους πνευματικά επιτεύγματα ως παγκόσμια κληρονομιά όπως για παράδειγμα η Δημοκρατία ή το Ρωμαϊκό δίκαιο.

    Σήμερα η παγκοσμιοποίηση, κάτω από την ομπρέλα ενός πανανθρώπινου πολιτισμού, υπόσχεται και ως ένα σημείο δημιουργεί συνθήκες για την ανάπτυξη κοινών στοιχείων με ενωτικό ρόλο σε παγκόσμια κλίμακα όπως οι ηθικές αξίες, η κοινωνική νοημοσύνη και η οικολογική συνείδηση. Η προσπάθεια για ενιαία πνευματική καλλιέργεια της παγκόσμιας κοινότητας μέσα σε δυναμικό συνοχής κοινού συστήματος αξιών έχει την έννοια της «συλλογικής νοημοσύνης» προς χάριν, πέραν του «ευ ζειν», της ίδιας της επιβίωσης του ανθρώπινου πολιτισμού στα δύσκολα σημεία [2] [3] της εξέλιξής του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η θανατική ποινή αποτρέπει εγκλήματα. Όποιος είναι εναντίων της θανατικής ποινής, λερώνει τα χέρια του με το αίμα των εγκλημάτων που θα γίνουν, επειδή ακριβώς απουσιάζει η επαρκής τιμωρία για να τα αποτρέψει. Για όποιον δεν το κατάλαβε το ξαναλέω απλά: η κατάργηση της θανατικής ποινής προκάλεσε και συνεχίζει να προκαλεί το θάνατο αθώων ανθρώπων.

    Για τον φίλο που ανέπτυξε την έννοια του πολιτισμού, ο πολιτισμός ανθίζει σε συνθήκες ασφάλειας, συνεργατικότητας και αδελφοσύνης μεταξύ των ανθρώπων, όχι σε συνθήκες Φαρ Ουέστ. Για να εδραιωθούν αυτές οι πρόσφορες προς τον πολιτισμό συνθήκες πρέπει να αποτραπεί το έγκλημα, άλλος τρόπος δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση