GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συμφωνία με Α.Σ., μπαίνει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης

Κατέληξαν σε συμφωνία ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο οπο...

Κατέληξαν σε συμφωνία ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ και η πλευρά του Ιβάν Σαββίδη στην διάρκεια της συνεδρίασης του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, στο οποίο δίνει το παρών και ο οικονομικός διευθυντής των επιχειρήσεων του Σαββίδη, Αντον Κοντάρεφ….
Τελικά η πρόταση Σαββίδη (για ένα ποσό 600.000 ευρώ ετησίως που θα δίνει η ΠΑΕ στον Α.Σ.) γίνεται δεκτή και το μόνο που μένει είναι να ολοκληρωθεί η σύνταξη του μνημονίου συνεργασίας, κάτι που έχουν αναλάβει αυτή την ώρα οι δικηγόροι των δύο πλευρών.
Υπάρχουν ακόμη συγκεκριμένες λεπτομέρειες προς διευκρίνιση (για παράδειγμα ο Ερασιτέχνης προτείνει να δοθεί μεγαλύτερο ποσό την πρώτη από τις πέντε χρονιές που θα εφαρμοστεί η συμφωνία και να αφαιρεθεί ισομερώς από τις υπόλοιπες, πρόταση πάνω στην οποία αναμένεται η απάντηση της πλευράς Σαββίδη).
Το δεδομένο είναι πως υπάρχει συμφωνία και αναμένεται άμεσα να μπουν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ τα πρώτα εκ. ευρώ από την πλευρά Σαββίδη και ο ομογενής επιχειρηματίας να γίνει μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση