GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει ο Ν. Βούτσης για τη σφράγιση της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης...

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αποκαλύπτεται, για μια ακόμα φορά, ως κατ’ εξοχήν εχθρικά διακείμενος απέναντι στις συλλογικότητες και στις αυτόνομες δρ...

Ο Δήμαρχος Αθηναίων αποκαλύπτεται, για μια ακόμα φορά, ως κατ’ εξοχήν εχθρικά διακείμενος απέναντι στις συλλογικότητες και στις αυτόνομες δράσεις των πολιτών.
Ως απάντηση στην κρίση, αντί για την αναγκαία διαβούλευση με τις συλλογικότητες που επί έξι χρόνια συντηρούν ως ζωντανή εστία δημιουργίας την παραδοσιακή Δημοτική Αγορά της Κυψέλης, επιλέγει την πολιτική μιας πόλης με αποστειρωμένες εστίες ενός συρρικνωμένου δημόσιου χώρου και με υγειονομικές ζώνες που αποθαρρύνουν οποιαδήποτε αυτόνομη και δημιουργική δράση.
Η απάντηση του Δημάρχου και της κυβέρνησης στη σημερινή οξυμένη κρίση είναι ένας κοινός απροκάλυπτος σχεδιασμός για καταστολή και αυταρχισμό. Είναι η δοκιμασμένη πολιτική των μνημονιακών δυνάμεων για να επιβιώσουν από την κρίση οι ίδιες και η πολιτική τους, ανεξάρτητα με την τύχη του λαού και εν προκειμένου των πολιτών της Αθήνας.

9 σχόλια


  1. ----------------------

    O γιός σου ΑΛΗΤΗ Βούτση,
    τι κάνει;


    Συνελήφθη για ληστεία τραπέζης, καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη και τώρα...ευρίσκεται έξω.

    -------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Αριστερο-αναρχικοι τα προς το ζην τα εξασφαλιζουν μοναχα με ληστειες, με κονδυλια προς ΜΚΟ και αντε και με καμια θεσουλα στο Δημοσιο.

    Ας ελπισουμε μετα τους μεταναστες να ξεβρωμισει ο τοπος μας και απο τους αναρχοκουμμουνιστες.

    Είναι τα γνωστά "παιδιά" όπως τους αποκαλούν τα βοθροκάναλα και οι προοδευτικούληδες δημοσιογράφοι. Αμα λάχει, φοράνε και τις κουκούλες και καίνε την Αθήνα ή την Μαρφιν.
    ____________________________
    O γιός του Βούτση, τι κάνει; Συνελήφθη για ληστεία τραπέζης, καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη και τώρα...ευρίσκεται έξω.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ.
    ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΕ ΑΓΑΠΗ Η ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ..
    ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΑ!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλησπέρα κε Βούτση ,
    πώς πάει η κοινωνική επανένταξη του υιού σας ?

    με τις δικαστικές του εκκρεμότητες πώς πάει , όλα εντάξει ?

    βοήθησαν οι γνωριμίες σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από τη στιγμή που ο πρώην προστάτης του πολίτη δεν συγκινείται από τις δολοφονικές επιδρομές των ναζί κατά των συνανθρώπων μας που βρίσκονται στη χώρα μας εξ ανάγκης ως μετανάστες, καταλαβαίνει κανείς τι καπνό φουμάρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζων, μετά από καιρό είδα την μάνα σου στο Σύνταγμα. Την γαμούσαν αριστερά περιστέρια και την έχυναν Μαοικές καρακάξες. Συγνώμη φίλε απλά για να ξέρεις......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιο κόμμα είπαμε υποστήριζε ο αναρχοφασίστας δολοφόνος της Πάρου;;;;

    Δείτε τι έγραψε στο twitter του στις 18 Ιουνίου, δηλ. την επομένη των εκλογών ο τρομοκράτης δολοφόνος της Πάρου:
    ...

    ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΑΥΤΟΝ.
    ΟΤΑΝ Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΚΟΡΥΣΧΑΔΩΝ ΚΛΠ. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΡΥΒΟΤΑΝ Ο ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    -ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ.

    και...Αναρχοκουμουνιστής όχι αναρχοφασίστας.

    Βουλευτής και παρ'ολίγον Υπουργός ο Βούτσης του ΣΥΡΙΖΑ που έχει γιό αρχιληστή, αλλά "σέβεται" όπως λέει τις επιλογές του κανακάρη του.

    Το θέμα δεν καταλαβαίνω που είναι...
    Είδηση θα ήταν αν δεν υποστήριζε το ΣΥΡΙΖΑ ο συγκεκριμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Μέλος της «Σέχτας» ο κατηγορούμενος για τη ληστεία και τη δολοφονία της Πάρου;

    Νέα τροπή παίρνει η εξέλιξη της εξιχνίασης της υπόθεσης της ληστείας της τράπεζας και της δολοφονίας του 53χρονου Δημήτρη Μίχου, καθώς ο 30χρονος Αναστάσιος Θεοφίλου που συνελήφθη και κατηγορείται ως μέλος της ομάδας που διέπραξε το έγκλημα, φαίνεται να συνδέεται και με την εκτέλεση του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια και τη «Σέχτα Επαναστατών».

    Σύμφωνα με το protothema.gr, η ταυτοποίηση του γενετικού του υλικού (DNA) φαίνεται να συνδέει τον Αναστάσιο Θεοφίλου, με την μαφιόζικη εκτέλεση του δημοσιογράφου Γκιόλια τον Ιούλιο του 2010. ενώ ενδέχεται να είχε και αρχηγικό ρόλο στην τρομοκρατική οργάνωση «Σέχτα Επαναστατών».

    Παλιός γνώριμος της Αντιτρομοκρατικής ο 30χρονος

    Ο Αναστάσιος Θεοφίλου είχε προσαχθεί τον Δεκέμβριο του 2010 στο Αγρίνιο, όταν εντοπίστηκε σε διαμέρισμα - γιάφκα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Τότε, όμως, είχε αφεθεί ελεύθερος, καθώς δεν υπήρχαν επαρκή στοιχεία σε βάρος του.

    Η εκτίμηση της Αστυνομίας είναι ότι ο 30χρονος στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» είχε περιφερειακό ρόλο στην οργάνωση αφού θεωρούν πως συμμετείχε σε ομάδες υποστήριξης των επιθέσεων.

    Θεωρούν, όμως, ότι μετά την σύλληψη πολλών μελών της οργάνωσης αναβαθμίστηκε και ανέλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ πλέον εξετάζουν το ενδεχόμενο να ήταν μέλος της αρχηγικής ομάδας της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».

    Εξετάζεται, ακόμη, το ενδεχόμενο να συμμετείχε σε μια νέα οργάνωση του αντάρτικου πόλης και για αυτό το λόγο πραγματοποιούσε, μαζί με τους συνεργούς του, ληστρικές επιδρομές προκειμένου να ενισχύσουν το «επαναστατικό ταμείο».

    ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕΧΤΑ + ΣΥΡΙΖΑ = LOVE ΦΟΡ ΕΒΕΡ...

    το Αναροχο £ΥΡΙΖΑ κόμμα δεν έχει αδιέξοδα...
    έχει μόνο μεγάλα έξοδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι λέτε ρε τζαμπατζήδες; Ποιές συλλογικότητες και αηδίες; Ενα μάτσο άπλυτα αληταριά είχαν καταλάβει τον χώρο και με τα λεφτά του κόσμου μου έκαναν τους επαναστάτες. Αντε να χαθείτε ρε αληταριά που έχετε τα μούτρα και κάνετε και ανακοινώσεις. Και τις υποδείξεις ο κύριος αυτός στο παιδί του, το οποίο δεν μπόρεσε να μαζέψει. Δεν θα κάνει υποδείξεις και στην ελληνική κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση