GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρήγγειλε τηλεόραση και του έστειλαν αυτόματο όπλο...

Αν την επόμενη φορά που παραγγείλετε κάτι από το Amazon δεν παραλάβετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε, μην βιαστείτε να παραπονεθείτε. Να θυμάστε...

Αν την επόμενη φορά που παραγγείλετε κάτι από το Amazon δεν παραλάβετε ακριβώς αυτό που ζητήσατε, μην βιαστείτε να παραπονεθείτε. Να θυμάστε ότι δεν είστε ο μόνος και ότι σίγουρα δεν κινδυνεύσατε όσο ο Seth Horvitz.
Πρόκειται για ένα κάτοικο της Washington, D.C. ο οποίος σκέφτηκε ότι θα ήταν μια καλή ιδέα να παραγγείλει την επόμενη τηλεόραση του από το Amazon. Δυστυχώς όμως αυτό που παρέλαβε, μόνο τηλεόραση δεν ήταν. Ανοίγοντας το κουτί αυτό που είδε ήταν ένα στρατιωτικού τύπου αυτόματο όπλο.
Μάλιστα, παρόλο που κάλεσε την αστυνομία για να δηλώσει το συμβάν, με δυσκολία γλύτωσε τη σύλληψη καθώς τέτοιου μεγέθους όπλα δεν επιτρέπονται στη συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ. Ευτυχώς όμως οι αρχές κατανοώντας ότι πρόκειται περί λάθους στην παραγγελία απλώς το κατέσχεσαν χωρίς του δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα.
Η ίδια η Amazon πάντως δεν τοποθετήθηκε για το θέμα. Όταν ρωτήθηκε σχετικά από τον Horvitz του είπε απλώς ότι πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία που αναγράφεται στο site της για τη δήλωση λάθους ή άλλου προβλήματος στο προϊόν που παραλήφθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση