GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε ΦΩΤΟ από την επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφείς από την επίθεση που σημειώθηκε με εμπρηστικό μηχανισμό, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Πα...

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφείς από την επίθεση που σημειώθηκε με εμπρηστικό μηχανισμό, στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι...
Σύμφωνα με ανακοίνωση, "Οι δράστες διέρρηξαν την κύρια είσοδο των γραφείων της Χρυσής Αυγής στο Παγκράτι και τοποθέτησαν εκρηκτικό και εμπρηστικό μηχανισμό που προκάλεσε εκτεταμένες φθορές. Η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε κατόπιν παρέμβασης της Πυροσβεστικής. Ο χώρος είναι αποκλεισμένος από την αστυνομία, ενώ στο σημείο βρίσκονται ήδη συνεργεία τηλεοπτικών σταθμών και στελέχη και φίλοι του Κινήματος από την περιοχή".
 


3 σχόλια

  1. ΡΕ ΧΡΥΣΆ ΑΥΓΆ..Απο λόγια χορτάσαμε... ΓΙΑ ΕΛΑΤΈ ΣΤΟ ΖΟΥΜΊ

    Εφόσον λέτε ότι «Οι μεταρρυθμίσεις που επιβάλλει η Τρόικα στη συγκυβέρνηση οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο ξεπούλημα της χώρας»και σε αυτό συμφωνούμε όλοι, τότε γιατί ΜΠΛΟΚΑΡΕΤΕ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank!!!

    Μήπως τελικά έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι είσαστε και εσείς ένα μέρος του παιχνιδιού και που σας θέλουν να είσαστε το δεκανίκι της προδοτοκυβέρνησης στα δύσκολα!!!!

    Αποδείξτε τώρα το αντίθετο για να κλείσετε τα στόματα που λένε ότι τα έχετε βρει κάτω από το τραπέζι με την συγκυβέρνηση, αποδείξτε ότι στο κόμμα σας υπάρχει συνέπεια λόγων και έργων για να δικαιούστε να αντιτάσσεστε στην ακολουθουμένη εθνοπροδοτική κυβερνητική πολιτική.

    Διαφορετικά είσαστε συνυπεύθυνοι για την ακολουθουμένη εθνοπροδοτική πολιτική και δίνετε την εντύπωση ότι είσαστε ένα κομμάτι τις συγκυβέρνησης που έχει μείνει σκόπιμα στην αντιπολίτευση, για να καρπώνεται δυσαρεστημένους ψηφοφόρους από τα κόμματα της εξουσίας και να τα βοήθα στα δύσκολα.

    Για να μην έχετε το άδοξο τέλος του καρατζαφέρη δώστε σήμερα τις αναγκαίες υπογραφές σας ώστε να ξεμπλοκαριστεί η διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Έλεγχο της «μεταβίβασης» της ΑΤΕ Bankστη Πειραιώς Bank!

    Υ.Γ Μάγκες στον κάθε πακιστανό, κότες στην κάθε Μέρκελ.

    Το θέμα θα το παρακολουθούμε δεν θα αφήσουμε να περάσει έτσι ένα εθνικό έγκλημα και σκάνδαλο και θα παρεμβαίνουμε όταν εμείς κρίνουμε σκόπιμο.

    Ενα τέτοιου μεγέθους σκάνδαλο δεν μπορεί να περάσει στα ψιλά επειδή έτσι συμφέρει κάποιους.

    ΆΝΤΕ ΓΙΑΤΊ ΠΟΛΎ ΜΑΣ ΤΑ ΈΧΕΤΕ ΠΡΉΞΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3:21 πμ
    Αν θέλεις να πληρώνεις την ΑΤΕ, να την πληρώνεις ΕΣΥ από την τέπη σου. Το κράτος δεν έχει δικαίωμα να παριστάνει τον έμπορο, τον βιομήχανο (παγωτού...βλέπε Δωδώνη!), τον επιχειρηματία, ή τον τραπεζίτη. Αυτές είναι δουλειές που ανήκουν σε ιδιώτες. Ούτε είναι το κράτος φιλανθρωπικό ίδρυμα για να δίνει δουλειές σε κηφήνες δημοσίους υπαλλήλους. Δεν είναι αυτός ο σκοπός της ύπαρξής του και αν πιστεύεις διαφορετικά πράγματα, τότε είσαι άξιος της νοημοσύνης σου, αλλά και της σκατο-ιδεολογίας σου που απορρέει από την νοημοσύνη σου.
    Όσο για την Χρυσή Αυγή, πολύ καλά κάνει και σου τα πρήζει. Αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός της. Να τα πρήζει σε κάτι κνώδαλα σαν και σένα. Είναι καλύτερο να σου τα πρήζει, από το να σου τα κόψει και να σου τα βάλει στο στόμα για να τα καταπιείς. Για αυτό...ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξερω τι λετε και οι δυο σας...αλλα εγω τρελενομαι για ανθοτυρο δωδωνης,το καλυτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση