GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόβοι για «λουκέτο» στη σχολή αστυφυλάκων στο Ρέθυμνο...

Στο προσκήνιο επανήλθε τα τελευταία 24ωρα η έντονη φημολογία που αναπτύσσεται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο περί κατάργησης...

Στο προσκήνιο επανήλθε τα τελευταία 24ωρα η έντονη φημολογία που αναπτύσσεται κατά κόρον τα τελευταία χρόνια στο Ρέθυμνο περί κατάργησης της σχολής δοκίμων αστυφυλάκων, που είναι μία από τις καλύτερες και αρτιότερες που λειτουργούν σε πανελλαδικό επίπεδο.
Όπως αναφέρει το neatv.gr, πέρα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι φήμες αυτές στην τοπική κοινωνία, άμεση ήταν και η αντίδραση του δημάρχου της πόλης, ο οποίος μάλιστα απέστειλε στην ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης, αλλά και στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. μία επιστολή προειδοποιητικού χαρακτήρα, στην οποία μεταξύ άλλων καταγράφεται η αγωνία της τοπικής κοινωνίας για το μέλλον της σχολής.
Στην επιστολή του ο Γιώργος Μαρινάκης αφενός εκφράζει τον προβληματισμό του και φυσικά τη στήριξη του στη λειτουργία της σχολής και αφετέρου, θυμίζει στους αρμόδιους, πως η σχολή που λειτουργεί από το 1951 στο Ρέθυμνο στεγάζεται σε δημοτική έκταση. Κατ’ επέκταση όπως τονίζει σε περίπτωση κατάργησης της σχολής, τότε οι εγκαταστάσεις της θα αξιοποιηθούν για τη στέγαση δομών του δήμου.
Εξοργισμένοι όμως από αυτό το ενδεχόμενο εμφανίζονται και οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης, οι οποίοι υποστηρίζουν συν τις άλλοις πως εάν μπει «λουκέτο» στη σχολή δοκίμων αστυφυλάκων, τότε η οικονομία του τόπου θα δεχθεί ένα ακόμα πλήγμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση