GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ατέλειωτο καλοκαίρι του Παπανδρέου!

Τέσσερις φορές έχει έλθει όλες κι όλες στην Αθήνα ο Παπανδρέου από την ημέρα που έδωσε τα κλειδιά του ρημαγμένου ΠΑΣΟΚ στον διάδ...


Τέσσερις φορές έχει έλθει όλες κι όλες στην Αθήνα ο Παπανδρέου από την ημέρα που έδωσε τα κλειδιά του ρημαγμένου ΠΑΣΟΚ στον διάδοχο του.
Τις δύο για να ψηφίσει στις εκλογές του Μαϊου και τις επαναληπτικές του Ιουνίου , μία ακόμη για να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την Παιδεία προκαλώντας πανικό στον Βενιζέλο και μία σήμερα για να ξεφύγει αύριο ή το πολύ μεθαύριο.
Λέγεται ότι στη Σέριφο έμεινε και στο παλάτι του Παπακωνσταντίνου ενώ στη Σκιάθο έβαλε πλώρη για αγορά εξοχικής κατοικίας! Για τον Γιώργο «λεφτά υπάρχουν» πάντα και φροντίζει να τα ξοδεύει!

12 σχόλια

  1. malaka samara
    pou einai to eidiko dikastirio??...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ...ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ !!!!!!!!

    ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ?

    ΣΤΟΝ ΓΥΑΛΑΚΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 19:00 ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ? ΟΣΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αδίκως βρίζετε τον ΓΑΠ,

    Ο ΓΑΠ δεν ειναι παρά, ο καθρέπτης του "συστήματος" που εδώ κι 60 χρόνια κυβερνά το ΕΛΛΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οτι ο Σαμαράς δέν μπορεί να στείλει τον ΓΑΠ στο ειδικό δικαστήριο γιατί δέν είναι αυτοδύναμος είναι σχιζοφρενικά ηλίθια δικιολογία. Άν το αποφάσιζε ακόμα και ο Βενιζέλος μετά απο τόσο βρώμικο πόλεμο που δέχεται μέσα στο ίδιο του το κόμμα απο το ΓΑΠ μπορεί να το δεχόταν, αλλά ακόμα και άν δέν συμφωνούσε ο Βενιζέλος αυτός είναι μόνο 12% θα συμφωνούσε το υπόλοιπο 88%
    Άσε τα πούστικα λοιπόν Σαμαρά δέν θέλεις όχι δέν μπορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MHΔΕΝΑ ΠΡΟ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙΖΕ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΒΑΡΥΧΕΙΜΩΝΙΑ. ΡΙΞΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΑ ΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ.ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΦΟΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΗΘΟΥΝ .ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΨΗΣΙΜΟ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΛΗΣΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ.ΑΣ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΦΑΚΕΛΛΟΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο κάθε ηλίθιος έχει ενα δικο του χτισμένο κόσμο όπου ζεί.
    Το δυστυχημα είναι οτι κατι εκατομυρια πανηλίθιοι τον κανανε και πρωθυπουργό.

    Καποιος ανωτέρω σχολιαστής είπε ότι στην μαπα αυτου βλακα αντικατοπτρίζεται το σύστημα στην Ελλαδα, έχει απολυτο δίκιο γιατι ολα τα γουρουνια την ιδια μουρη εχουν.
    Σε αυτούς που περιμενουν να δικαστει αυτο το κτήνος ματαιοπονουν γιατι ποτε δεν θα γίνει. Όσο σαπιλα βρωμια και να υπάρχει σε αυτή την χώρα ενα πραγμα δουλεύει μερα νυχτα ακουραστα χωρις λάθη...το σύστημα!!και μεσα από αυτο ολα τα καθηκια που το υπηρετούν και αποκομιζουν οφέλη εις βαρος άλλων πλουτιζωντας προκλητικα και ζωντας παρασιτικά.

    Εμπρος λοιπόν μαλακες Ελληνες συνεχιστε να στηρίζετε με την ιδια μαλακισμενη μανία αυτό που σας στελνει στον τάφο μια ωρα αρχίτερα δινοντας σας μια καραμελλα για την διαδρομή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ


    ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ !!!!

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ;

    ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟ;

    ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση