GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκινητική βοήθεια από το Διαδίκτυο για τον Πιρέλλι...

Στο Διαδίκτυο μπορεί οποιοσδήποτε να βρει αυτό που θέλει. Ακόμα και ο μικρός Πιρέλλι. Ο Πιρέλλι είναι ένα ημίαιμο 7 μηνών που έχει εκ γενετή...

Στο Διαδίκτυο μπορεί οποιοσδήποτε να βρει αυτό που θέλει. Ακόμα και ο μικρός Πιρέλλι. Ο Πιρέλλι είναι ένα ημίαιμο 7 μηνών που έχει εκ γενετής πρόβλημα στο πίσω αριστερό πόδι. Για αυτό, χρησιμοποιεί βοήθημα. Επειδή όμως είναι στην ανάπτυξη, χρειάζεται συνεχώς να το αλλάζει.
 Την φροντίδα του την έχει αναλάβει η μη κυβερνητική οργάνωση Canine Assistants, η οποία εκπαιδεύει σκύλους βοηθούς για άτομα με ειδικές ανάγκες. Η Canine Assistants αποφάσισε να συνεργαστεί με τις ιστοσελίδες Groupon και Grassroot's Campaign για χάρη του.
 Έτσι, δημιουργήθηκε μία καμπάνια στην οποία καθένας μπορεί να προσφέρει 10 δολλάρια για τον Πιρέλλι και την Canine Assistants. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των 25.000 δολλαρίων, ώστε ο Πιρέλλι να  μπορέσει να υποστεί επέμβαση. Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσει να χρειάζεται ιδιαίτερη περιποίηση για την υπόλοιπη ζωή του.
 Ο Πιρέλλι θα είναι η μασκώτ της Canine Assistants και θα επισκεφθεί σχολεία για να διδάξει στα παιδιά για τις ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση