GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δικαίωση Βερελή και οι "αιρετικές" απόψεις του για την Προεδρική Δημοκρατία...

Απότο http://www.kourdistoportocali.com Δικαίωση για τονΧρίστο Βερελή αποτελεί η απόφαση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου να τον ...



Δικαίωση για τονΧρίστο Βερελή αποτελεί η απόφαση του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλη Βενιζέλου να τον τοποθετήσει επικεφαλής τουΤομέα του Προγραμματικού Σχεδιασμού. 
Ο Βερελής είναι από τους ελάχιστουςπολιτικούς-τεχνοκράτες με πετυχημένη καριέρα στην (αδυσώπητη) ελεύθερη αγορά. Ανήσυχο πνεύμα ο πρώην υπουργός, το τελευταίο διάστημα δεν κρύβει την αγωνία του για την πορεία της χώρας.
Ο ίδιος βρίσκεται σε διαρκή επαγγελματική κινητικότητα ταξιδεύοντας σε χώρες με δυναμική ανάπτυξη των οικονομιών τους, όπως η Ινδία.
Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι η αναθεώρηση του Συντάγματος και η επαναφορά της Προεδρικής Δημοκρατίας με αυξημένες αρμοδιότητες του Προέδρου-ο οποίος θα εκλέγεται από τον λαό-, θα μπορούσε να μας απασχολήσει ως σενάριο στη περίπτωση που η τωρινή πολιτική τάξη δηλώσει αδυναμία να αναστρέψει την πορεία προς την κόλαση.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση