GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Έφυγε" ο δημοσιογράφος Αντώνης Σωτηράκος...

Έφυγε σήμερα...

Έφυγε σήμερα...τα ξημερώματα από κοντά μας ο Αντώνης Σωτηράκος σε ηλικία 66 ετών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 5.30 το απόγευμα στον Ι. Ναό Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή. Αντί για στεφάνια η οικογένεια του ζητά τα χρήματα να κατατεθούν στο ΚΕΦΕΑ.
Ο Αντώνης Σωτηράκος γεννήθηκε το 1946 στον Πειραιά, σπούδασε στην Ανωτάτη Εμπορική, και από τη μεταπολίτευση και μετά εργάστηκε σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς καλύπτοντας πάντα το ρεπορτάζ του υπουργείου Οικονομικών και ειδικά στα φορολογικά θέματα.
Εργάστηκε στις εφημερίδες Αυριανή, Δημοκρατικός Λόγος, στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash, στο γραφείο Τύπου του υπουργείου Οικονομικών, στην Ημερησία, και στο Έθνος και Έθνος της Κυριακής, απ' όπου και συνταξιοδοτήθηκε πριν από 2 χρόνια.
Συνελήφθη δύο φορές στην διάρκεια της δικτατορίας το 1967 και το 1969, πέρασε από δύο στρατοδικεία, φυλακίστηκε στις φυλακές Αβέρωφ και στην Αίγινα. Αποφυλακίστηκε λίγο πριν από την πτώση της χούντας και χρειάστηκε να κάνει διάφορες δουλειές, πριν ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση