GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αδύνατο να αφαιρέσουμε όλους τους φρουρούς από τους πολιτικούς»...

Την άποψη ότι δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθούν όλοι οι αστυνομικοί από τη φύλαξη των πολιτικών προσώπων εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρα...

Την άποψη ότι δεν είναι δυνατόν να αφαιρεθούν όλοι οι αστυνομικοί από τη φύλαξη των πολιτικών προσώπων εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.
Οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη έρχονται την ώρα που η κυβέρνηση προωθεί απόφαση σύμφωνα με την οποία όλοι οι αστυνομικοί που βρίσκονται σε διοικητικές θέσεις αλλά και στη φύλαξη πολιτικών προσώπων, θα πρέπει να απαλλαγούν αυτών των καθηκόντων τους και να ενταχθούν σε ομάδες περιπολίας.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας το Mega δήλωσε πως κάτι τέτοιο «δεν είναι εκ των πραγμάτων δυνατόν να γίνει» και υποστήριξε πως αυτό που θα πρέπει να γίνει είναι μια αξιολόγηση των αναγκών κάθε βουλευτή και βάσει προτεραιότητας να δοθούν οι αντίστοιχοι φρουροί.
Αναφερόμενος στον εαυτό του, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως ο ίδιος έχει δύο αστυνομικούς στη φρουρά του, αλλά όπως είπε «εγώ έχω γίνει θύμα επιθέσεων όταν είμαι έξω με τη γυναίκα μου, το βιβλιοπωλείο μου έχει δεχτεί αλλεπάλληλες επιθέσεις και το όνομά μου έχει βρεθεί σε λίστα τρομοκρατών".

5 σχόλια

  1. Να πάρετε την ΣΠΑΡΤΑΝ σεκιούριτι ...

    Η Χυσαυγητες θα μείνουν άνεργοι;

    Μπουμπούκα αν το πει το μυαλό μου (μου το λέει κάθε ημέρα ) με πέντε κιλά δυναμίτη ερχομέ και σου κάνω μια χειραψία και πάμε παρέα να βρούμε τον Πλάτωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για σκεφτειτε φιλοι μου..Ο αλλοπροσαλος αυτος ανθρωπος.αυτο το πουλημενο κορμι εχει δυο αστυφυλακες φρουρους.
    Δηλαδη εμεις οι ξεζουμισμενοι Ελληνες πληρωνουμε για να εχει δυο αστυνομικους να τον φυλανε..
    Αυτος ο σουπερ σταρ των καναλιων.αυτος ο αρχιφασιστας .αυτο το υποκειμενο αυτος ο βουλευτης της κακιας ωρας εχει μερα νυχτα δυο οπλισμενους να τον προστατευουν.
    Αχ ρε Ελλαδιτσα ποιοι σε κυβερνανε ρε γαμωτο μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλαδιτσα ποιοι σε κυβερνανε;

    Τρισάθλιοι πατριδοκαπηλοι θεομπέχτες
    υπηρέτες ξένων συμφερόντων προδότες
    κοινοί απατεωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε υπηρετρια της μανωλιδου να σου τους αφαιρεσουν και να βγεις στο δρομο να δουμε για ποσα λεπτα θα παραμεινεις ορθιος.γεια σου δενδια παλικαρε ξεμπροστιασε τους τους χεσιαρηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και το ονειρο τους με τον αδερφο πλασιε ηταν να γινει υπουργος

    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση