GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα ζωή με προσθετικά πόδια για σκύλο στο Μεξικό...

Μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή δόθηκε στην εικονιζόμενη σκυλίτσα Lemon Pie, η οποία υπέστη φρικτό ακρωτηριασμό στα μπροστινά της πόδια. Το σκυ...

Μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή δόθηκε στην εικονιζόμενη σκυλίτσα Lemon Pie, η οποία υπέστη φρικτό ακρωτηριασμό στα μπροστινά της πόδια. Το σκυλί χρησιμοποιήθηκε ως… πειραματόζωο από μέλη καρτέλ ναρκωτικών στο Μεξικό, τα οποία έδειχναν στους «συνεργάτες» τους πώς να ακρωτηριάζουν απαχθέντες!
Το άτυχο σκυλί βρέθηκε ακρωτηριασμένο μέσα σε ένα κάδο σκουπιδιών, να αιμορραγεί και να βαδίζει προς βέβαιο και βασανιστικό θάνατο.
Αφού παρασχέθηκαν στη Lemon Pie οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο καταφύγιο Milagros Caninos στην Πόλη του Μεξικού, ένα κέντρο αποκατάστασης και επανένταξης ζώων που έχουν υποστεί ακραία κακοποίηση.
Τα προσθετικά πόδια φτιάχτηκαν στην εταιρεία OrthoPets στο Ντένβερ και το καταφύγιο κατάφερε να συγκεντρώσει 6.000 δολάρια για να τα πληρώσει, εξασφαλίζοντας στη Lemon Pie τη δυνατότητα να τρέχει και να παίζει όπως κάθε σκυλί.
Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο








 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση