GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορνοστάρ (σωσίας της Πέιλιν) ξεσηκώνει τους Ρεπουμπλικάνους....

Διαθέτει το «χτένισμα- σφηκοφωλιά», τα επαγγελματικά κοστούμια και τα γυαλιά με τον λεπτό μεταλλικό σκελετό, αλλά δεν θα είναι η Σάρα Πέιλιν...

Διαθέτει το «χτένισμα- σφηκοφωλιά», τα επαγγελματικά κοστούμια και τα γυαλιά με τον λεπτό μεταλλικό σκελετό, αλλά δεν θα είναι η Σάρα Πέιλιν εκείνη που θα ξεσηκώσει την πόλη Τάμπα κατά τις ημέρες του συνεδρίου των ρεπουμπλικάνων, αλλά η πορνοστάρ σωσίας της η Λίζα Αν.
Από τις ταινίες για ενηλίκους ως τις δήθεν συνεντεύξεις Τύπου σε στριπτιτζάδικα, η καριέρα της Λίζα Αν έχει εκτοξευτεί αφότου το συντηρητικό Κόμμα του τσαγιού εξέλεξε το 2008 για υποψήφια αντιπρόεδρο την μεγάλη απούσα του συνεδρίου του 2012 Σάρα Πέιλιν.
«Δεν πιστεύω ότι εκείνη είναι τόσο ενθουσιασμένη μαζί μου όσο είμαι εγώ μαζί της. Ξέρετε πόσους άντρες συναντώ που μου λένε ότι ψήφισαν την Πέιλιν επειδή είναι σέξι;», έχει δηλώσει η Λίζα Αν, η οποία ελπίζει το κλαμπ στο οποίο εμφανίζεται να γεμίσει από ρεπουμπλικάνους αυτό το σαββατοκύριακο ένεκα του συνεδρίου τους την Πέμπτη.
Η 40χρονη που διαθέτει πτυχίο βοηθού οδοντιάτρου και μένει ανάμεσα στο Λος Άντζελες και Νέα Υόρκη συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του CNBC με τις 12 πιο δημοφιλείς πορνοστάρ, ενώ το 2008 πρωταγωνίστησε σε μια πορνοταινία ερμηνεύοντας μια ενήλικη εκδοχή της ίδιας της Πέιλιν.
Η Λίζα Αν πάλι μπορεί να οφείλει τη φήμη της εν μέρει στην ομοιότητά της με την αμερικανίδα πολιτικό, αλλά ψηφίζει Δημοκρατικούς και είναι άριστα ενημερωμένη όσον αφορά τα τεκταινόμενα της αμερικανικής πολιτικής, ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα της Πέιλιν και να ασχοληθεί με την πολιτική.
Από το 2008 οπότε και έκανε την πανηγυρική της εισαγωγή στο ευρύ κοινό η ίδια η Πέιλιν, «έπεσε» πολύ από πολιτικής άποψης, καθώς η αμάθειά της την έφερε ουκ ολίγες φορές σε δύσκολη θέση, ενώ αμφισβητήθηκε έντονα και η αρετή της ως πιστή σύζυγος και καλή μητέρα όταν κυκλοφόρησαν φήμες για εξωσυζυγικό της δεσμό με έναν φίλο του άντρα της και η ανήλικη κόρη της έμεινε έγκυος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση