GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολύνεκρη έφοδος στη Χερσόνησο του Σινά...

Πέντε ισλαμιστές μαχητές σκοτώθηκαν την Κυριακή μετά την έφοδο αιγυπτίων στρατιωτών σε κρησφύγετο κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, όπου ο αιγυ...

Πέντε ισλαμιστές μαχητές σκοτώθηκαν την Κυριακή μετά την έφοδο αιγυπτίων στρατιωτών σε κρησφύγετο κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ, όπου ο αιγυπτιακός στρατός πραγματοποιεί μεγάλη επιχείρηση προκειμένου να επαναφέρει την τάξη στην περιοχή.
Τα στρατεύματα εντόπισαν τους ισλαμιστές μαχητές στο χωριό αλ-Γούρα, περίπου 15 χιλιόμετρα από τα σύνορα και, ενώ είχαν φτάσει στην περιοχή μετά την επίθεση την περασμένη Κυριακή, που στοίχισε τη ζωή σε 16 αιγύπτιους συνοριοφύλακες.
Σε λόγο που έβγαλε την Κυριακή, ο πρόεδρος της Αιγύπτου Μοχάμεντ Μόρσι, δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να αποκαταστήσει την τάξη.
Οι δυνάμεις ασφαλείας δήλωσαν ότι πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους -τρεις από σφαίρες ενώ δύο πτώματα βρέθηκαν απανθρακωμένα σε μια καλύβα. Ένας αστυνομικός δήλωσε ότι, «άνθρωποι της περιοχής παρείχαν πληροφορίες σχετικά με μια ομάδα αγνώστων αντρών, οι οποίοι κρύβονταν σε μια αυτοσχέδια καλύβα. Αμέσως έγινε έφοδος στην περιοχή. Οι άγνωστοι άνοιξαν πυρ και η αστυνομία ανταπέδωσε τα πυρά».
Οι δυνάμεις της αστυνομίας δήλωσαν αργότερα ότι στην περιοχή βρέθηκαν όπλα, εκτοξευτήρες πυραύλων, ένα φορτηγό και μια μοτοσικλέτα.

1 σχόλιο

  1. Ανατριχιαστικό βίντεο: Σύριοι ισλαμιστές επαναστάτες πετάνε από την ταράτσα ταχυδρομικούς υπαλλήλους.

    Το αλαλάζον πλήθος παρακολουθεί τους ισλαμιστές Σύρους επαναστάτες του κώλου να πετάνε τα πτώματα ταχυδρομικών υπαλλήλων που έχουν εκτελέσει από την ταράτσα κτηρίου του κρατικού Ταχυδρομείου, φωνάζοντας "Αλλάου ακμπάρ".

    Μόλις τα πτώματα σκάνε στο έδαφος οι κάφροι τρέπχουν να τα φωτογραφίσουν...

    Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση