GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ωνάσης. Το έργο ..." που θα προβληθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο στο Λος Άντζελες...

Μια θεατρική παράσταση βασισμένη στη ζωή του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο "Ωνάσης. Το έργο ... », θα παρουσιαστεί στο...

Μια θεατρική παράσταση βασισμένη στη ζωή του Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, με τίτλο "Ωνάσης. Το έργο ... », θα παρουσιαστεί στο Stella Adler Theatre στο Λος Άντζελες, στις 14 Σεπτεμβρίου.
Ο διάσημος Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Anthony Skordi θα πρωταγωνιστήσει στο έργο. Είναι πραγματικά ένας μονόλογος που περιγράφει όλη την καριέρα του Ωνάση, από την αρχή έως το αποκορύφωμά της, μέχρι την πτώση του. Ο απώτερος σκοπός του έργου αυτού είναι να παρουσιάσει στο εξωτερικό, την αληθινή ζωή του διάσημου Έλληνα επιχειρηματία.
"Πολλά σχόλια έχουν γίνει σε σχέση με τον Έλληνα μεγιστάνα, όπως τις φήμες ότι ήταν ο υπεύθυνος για τις εκτελέσεις των Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι και ότι ήταν σκληρός, αυστηρός και αναίσθητος ηδονιστής. Με αυτό το έργο, θα κάνουμε μια προσπάθεια να παρουσιάσουμε τον πραγματικό Ωνάση και να αφήσουμε τα ψέματα για τη ζωή του πίσω », αναφέρει ο Εθνικός Κήρυξ.
Η σχέση του με τη Μαρία Κάλλας, τη Jackie Kennedy και μέλη της οικογένειάς του θα παρουσιαστεί επίσης στη σκηνή.
Ο ηθοποιός Anthony Skordi, αφού ολοκλήρωσε τις θεατρικές σπουδές στο Λονδίνο, συνεργάστηκε με το Royal Shakespeare Company και τη θεατρική ομάδα της Vanessa Redgrave. Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, έγινε δημοφιλής στο εξωτερικό, χάρη στη συμμετοχή σε τηλεοπτικές σειρές της Αμερικής, όπως το "Detroit 187" και "Οι άνδρες μιας κάποιας ηλικίας." Τελευταίος ρόλος του ήταν στο "Φάκελος" του Κέβιν Σπέισι, όπου πήρε το ρόλο του πρωταγωνιστή.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το:www.greekreporter.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση