GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανθιά πρωταθλήτρια ο νέος έρωτας του Ηλ. Κασιδιάρη!...

Αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει επανειλημμένως να δειπνούν μαζί σε ρομαντικά εστιατόρια με μια άνεση που προδίδει οικειότητα. Η υποστήριξη ...

Αυτόπτες μάρτυρες τους έχουν δει επανειλημμένως να δειπνούν μαζί σε ρομαντικά εστιατόρια με μια άνεση που προδίδει οικειότητα. Η υποστήριξη που προσέφερε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης στην Βούλα Παπαχρήστου, αμέσως μετά τον αποκλεισμό της από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, δεν βασίζεται μόνον σε ιδεολογικά κίνητρα αλλά και στην διαπροσωπική σχέση που διατηρούν, όπως λέγεται, εδώ και περίπου 6 μήνες.
Είναι κοινό μυστικό στους αθλητικούς κύκλους ότι ο εκπρόσωπος τύπου της «Χρυσής Αυγής» συνδέετα ιτους τελευταίους μήνες φιλικά με την 23χρονη πρωταθλήτρια του τριπλούν που έγραψε το γνωστό ρατσιστικό σχόλιο στο twitter που της κόστισε τον αποκλεισμό από την Ολυμπιάδα του Λονδίνου.
Φαίνεται μάλιστα ότι αυτή η σχέση με τον Ηλία Κασιδιάρη έχει επηρεάσει και τις πολιτικές της απόψεις αφού λέγεται ότι στις πρόσφατες εκλογές στήριξε πολιτικά την «Χρυσή Αυγή» και τον Ηλία Κασιδιάρη για να εκλεγεί βουλευτής.
 Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα του iefimerida.gr η σχέση της Παπαχρήστου με τον πρωταθλητή του κικ μπόξινγκ Λευτέρη Χαχαμίδηανήκει εδώ και αρκετούς μήνες στο παρελθόν αλλά παραμένουν δύο καλοί φίλοι.
 

11 σχόλια

  1. ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΓΙΝΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ και ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ...ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ...!!!
    ΕΝΑΣ «ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ», ΠΟΥ ΑΝ και ΑΝΕΡΓΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΣΘΗΚΕ...ΦΟΡΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ...!!!

    Εγινε κι αυτό στη Βουλή, αυτή τη φορά από τη Χρυσή Αυγή...

    Προ διμήνου προκάλεσε έκπληξη η παραίτηση του Βουλευτή Σερρών της Χρυσής Αυγής Ν. Σιώη, ενώ από το κόμμα μιλούσαν για λόγους που είχαν να κάνουν με... φόρτο εργασίας...!!!

    Ο συγκεκριμένος κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δήλωνε άνεργος, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι διαιτήτευε αγώνες σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
    `````````````````````````````````
    Κι ενώ τη θέση του ανέλαβε ο πρώτος επιλαχών Αρ. Ματθαιόπουλος, --πού δεν είναι Σερραίος αλλά ζεί και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη, άλλο πάλι και τούτο-- πριν από λίγες ημέρες ο παραιτηθείς Βουλευτής Ν.Σιώης «βολεύτηκε» ως... μετακλητός υπάλληλος στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.
    ````````````````````````````````
    Έτσι εκεί και άνεργος δεν θα δηλώνει και θα «αναπαύεται»... μόνιμα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι εχουν τωρα να πουν αυτοι που φωναζαν οτι το κοριτσακι ειναι μικρο και αυτα που αντεγραψε δεν ηταν τιποτα περισσοτερο απο μια νεανικη αφελεια?
    Οπαδος φανατικος του φασιστικου κομματος η κοπελια.
    Τετοιες πρωταθλητριες δεν τις εχει αναγκη ο Ελληνικος αθλητισμος.
    Καλα της εκαναν και την εστειλαν στο σπιτι της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ, ΓΑΜΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΛΑΡΕΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μονο ο Μπενυ εχει κοιλαρα. Οι αλλοι ειναι sic!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ψωλαρας ο Λιακος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αν ήταν καμία λεσβεία θα τις έδιναν και χρυσό χωρίς να αγωνισθεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 11.08

    Απλά επιβεβαίωσε ακόμη μια φορά την ρήση ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά.

    Το "κοριτσάκι" ήξερε καλα τι έλεγε και αφαλώς τι εννοούσε.

    Επειδη δεν γνωρίζει κατα την άποψη μου τι υποστηρίζει δεν εχει καν ιδέα τι είναι αυτο που πρεσβεύει ο λιψομυαλος στοκαρισμενος Λιάκος καλό θα ειναι να μαθει πρώτα.

    Σε όσους εκθειάζουν αυτού του ειδους ανθρωπους που επανελλειμένα εχουν αιματοκυλισει την γη ομοιδεάτες του Λιάκου πραγματικά είναι για λύπηση είναι ατομα όχι με ειδικές ανάγκες γιατι εκεί εχουμε μεγαλες ικανότητες αλλα άτομα με ειδική βλακεία και ηλιθιότητα που δεν επιδέχεται καμία θεραπεία στόκος γεννιέσαι στόκος πεθαίνεις καμία βελτίωση.

    Να σε χαιρεται ο μπαμπάς σου κορίτσι μου μπράβο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μ...ι σερνει καραβι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαλλον τρομαζει μερικους που οι γυναικες σιγα σιγα ασχολουνται με τον κοσμο γυρω τους και λενε την γνωμη τους. Κριμα που δεν ασχολουνται μονο με το life style. Αυτο δε θελατε απο τις γυναικες; Εκτος αν ειναι αριστερες, οποτε ας κανουν ο,τι θελουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και βεβαια Ξανθιά!

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΊ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΞΑΝΘΙΑ.

    Μετά λενε τους εβραιους ρατσιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι λέει η Χρυσή Αυγή για τις γυναίκες;

    Mερος Α

    Αν κανείς προσέξει τη Χρυσή Αυγή στις συγκεντρώσεις, στις πορείες, στις δράσεις και στις δημόσιες εμφανίσεις της θα παρατηρήσει ότι αυτός ο χώρος κατά τεράστια πλειοψηφία κυριαρχείται από άνδρες. Η απουσία των γυναικών από τις γραμμές τους δεν είναι τυχαία. Οι διαδικασίες στη Χρυσή Αυγή δεν είναι καθόλου δημοκρατικές –στη ΧΑ δεν υπάρχει η συζήτηση κι η ελεύθερη αντιπαράθεση, αλλά αναδεικνύονται οι τραμπούκοι, οι μπράβοι κι οι φανατικοί με το στρατό– δραστηριότητες που «αφορούν» κυρίως τους άνδρες.



    Πέρα απ’ αυτό όμως, το μοντέλο της γυναίκας που οραματίζεται η Χρυσή Αυγή δεν είναι καθόλου ελκυστικό για τον γυναικείο πληθυσμό.



    Η Χρυσή Αυγή, ο φασισμός κι ο ναζισμός χτυπάνε διπλά και τριπλά τη γυναίκα. Όταν οι φασίστες χτυπάνε τους εργαζόμενους κι όταν μαχαιρώνουν τους μετανάστες και τις μειονότητες, χτυπιούνται παράλληλα κι οι εργαζόμενες γυναίκες, οι μετανάστριες και οι γυναίκες των μειονοτήτων. Όμως, η ΧΑ επιφυλάσσει κι έναν ιδιαίτερο σκοταδισμό για τις γυναίκες.

    Όλοι κι όλα στην υπηρεσία των Καπιταλιστών
    Ένα απ’ τα πιο χαρακτηριστικά τους συνθήματα είναι το «Αίμα, Τιμή, Χρυσή Αυγή» που συνδέεται με όλη τη ναζιστική ιδεολογία τους που θεωρεί ότι το Έθνος πρέπει να λειτουργεί στην υπηρεσία του Κράτους και του Αρχηγού. Αυτό το κράτος αποδείχτηκε ιστορικά ότι είναι η πιο βάρβαρη κρατική οργάνωση των καπιταλιστών. Στα φασιστικά/ ναζιστικά καθεστώτα ολόκληρο το «έθνος» υπηρετεί τους τραπεζίτες και τους καπιταλιστές: γι’ αυτό απαγορεύτηκαν οι απεργίες, αφαιρέθηκαν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα, καταργήθηκαν όλα τα δημοκρατικά δικαιώματα, χρησιμοποιήθηκαν εργάτες-σκλάβοι1. Την ίδια ώρα σκότωναν τα ΑμεΑ (γιατί δεν μπορούσαν να δουλέψουν και να είναι παραγωγικά για τους καπιταλιστές) επέβαλλαν τη σιδερένια στρατιωτική πειθαρχεία (για να μην μπορεί να αναπτύσσεται η ανθρώπινη προσωπικότητα) και οραματίζονταν μια κοινωνία- ρομπότ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση