GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικός πυροβολεί εν ψυχρώ σκύλο

Το σοκαριστικό βίντεο που θα δείτε δείχνει έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης να πυροβολεί εν ψυχρώ ένα σκύλο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα...

Το σοκαριστικό βίντεο που θα δείτε δείχνει έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης να πυροβολεί εν ψυχρώ ένα σκύλο. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η αστυνομία επιχείρησε να προσεγγίσει τον πεσμένο άντρα αλλά η Star, έτσι λένε το σκυλί, προσπάθησε να προστατεύσει τον ιδιοκτήτη της.
Σύμφωνα πάντα με τον μάρτυρα, η Star είχε ήδη γαβγίσει και σε έναν άλλο περαστικό, ο οποίος πλησίασε πολύ κοντά στον ιδιοκτήτη της. Ό αστυνομικός πυροβόλησε το σκύλο, αφήνοντας τους και τους δυο να υποφέρουν στον δρόμο.
Η Star βρίσκεται στην Φροντίδα Ζώων & Ελέγχου στη Νέα Υόρκη αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους του κέντρου ο τραυματισμός της είναι πολύ σοβαρός. Ο ιδιοκτήτης του λέγεται Lech Stankiewicz, και αντιμετωπίζει προβλήματα με ναρκωτικά αλλά και αλκοόλ. Ήταν καταζητούμενος από την αστυνομία και συνελήφθη, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση