GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aυτός είναι ο 30χρονος που κατηγορείται για τη ληστεία και τη δολοφονία στην Πάρο...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 30χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία ...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία της ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 30χρονου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και στον θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου ταξιτζή.
Πρόκειται για τον Αναστάσιο Θεοφίλου του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.
Μαζί με τις φωτογραφίες του συλληφθέντα, η ΕΛΑΣ δημοσιοποίησε και τις φωτογραφίες των αγνώστων συναυτουργών του, όπως καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της ληστείας, από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας της τράπεζας.
Σε βάρος του Θεοφίλου και των συναυτουργών του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.
Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών αποσκοπεί, όπως σημειώνει το αρχηγείο της ΕΛΑΣ, «στην υποβοήθηση της πληρέστερης εξιχνίασης της ερευνώμενης υπόθεσης και τη διακρίβωση της ταυτότητας των λοιπών δραστών, καθώς επίσης στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, αλλά και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων».
Επίσης, η ΕΛΑΣ καλεί, όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 170, 1014 και 1964 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, υπενθυμίζοντας ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

2 σχόλια


  1. Οι Αριστερο-αναρχικοι τα προς το ζην τα εξασφαλιζουν μοναχα με ληστειες, με κονδυλια προς ΜΚΟ και αντε και με καμια θεσουλα στο Δημοσιο.

    Ας ελπισουμε μετα τους μεταναστες να ξεβρωμισει ο τοπος μας και απο τους αναρχοκουμμουνιστες.

    Είναι τα γνωστά "παιδιά" όπως τους αποκαλούν τα βοθροκάναλα και οι προοδευτικούληδες δημοσιογράφοι.

    Αμα λάχει, φοράνε και τις κουκούλες και καίνε την Αθήνα ή την Μαρφιν.

    O γιός του Βούτση, τι κάνει; Συνελήφθη για ληστεία τραπέζης, καταδικάστηκε σε δεκαετή κάθειρξη και τώρα...ευρίσκεται έξω.

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ.ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ.ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ !

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΝΙΩΣΕ ΑΓΑΠΗ Η ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ..ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΟΔΑ!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Είχε και blog ο δολοφόνος αναρχοφασίστας της Πάρου
    -Δείτε ποιο είναι και τι έγραφε.

    Μέχρι και blog είχε ο φονιάς τρομοκράτης της Πάρου όπου έγραφε ένα κάρο μαλακίες όπως λέει και το όνομα "παρανουαρικό"...

    Την τελευταία του ανάρτηση την έκανε στις 27 Ιουλίου ενώ μόλις πριν ένα μήνα είχε γράψει μια υποθετική ιστορία για κάποιο κλεφτρόνι που έκλεβε τα αφεντικά που δεν τον ασφάλιζαν και κάποια μέρα είδε από το ματάκι της εξώπορτας να μπουκάρουν αστυνομικοί στον όροφο που έμενε...
    χέστηκε πάνω του γιατί νόμιζε ότι θα τον συλλάβουν και εκεί που περίμενε να χτυπήσουν την πόρτα, οι αστυνομικοί μπήκαν στο διπλανό διαμέρισμα για να συλλάβουν έναν παιδεραστή!!!

    Ατύχησε όμως το κολόπαιδο γιατί στην πραγματική ζωή οι "μπάτσοι" χτύπησαν τη σωστή πόρτα και θα τον στείλουν στα κάτεργα...

    ... Σύμφωνα με το mondus operandi την έχω πουτσίσει....

    Ακριβώς!
    Και θάχεις πολύ καιρό τώρα στις φυλακές για να το βιώσεις. Χώρια που μπορεί να πέσεις και σε κανένα ανωμαλόπουστα και να σε σενιάρει.

    ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ"
    ΤΗΣ ΠΟΡΔΗΣ
    ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΗΣΤΕΙΩΝ !

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση