GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπίρα φτιαγμένη από… χρυσάφι

Μπορεί να μοιάζει σαν μια οποιαδήποτε μπίρα, αλλά δεν είναι… καθώς απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και είναι ιδανική για βασιλιάδες. Η μπ...

Μπορεί να μοιάζει σαν μια οποιαδήποτε μπίρα, αλλά δεν είναι… καθώς απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και είναι ιδανική για βασιλιάδες.
Η μπίρα με την εμπορική ονομασία RE περιέχει 0,018 γραμμάρια φύλλων χρυσού, συσκευάζεται σε μπουκάλια σαμπάνιας, ενώ πίνεται αυστηρά και μόνο σε ψηλό ποτήρι και μάλιστα πολύ παγωμένη.
Η ζυθοποιία στην Οστράβα της Τσεχικής Δημοκρατίας παρασκευάζει την εν λόγω μπίρα ακολουθώντας μια αυστηρή διαδικασία στην παραγωγή που κρατάει 18 ολόκληρους μήνες.
Όσο για τη διάθεση της δεν θα τη βρείτε στο σουπερμάρκετ της γειτονιάς σας, καθώς για να την αποκτήσει κανείς θα πρέπει να κάνει ειδική παραγγελία, ενώ η ζυθοποιία έχει παρασκευάσει μόλις 500 μπουκάλια.
Η ονομασία της μπίρας οφείλεται στον αιγυπτιακό θεό του Ήλιου Ρα, συνδυάζοντας με επιτυχία το χρυσαφί χρώμα με το χρυσό που περιέχει. Όσο για την τιμή της… παραμένει άγνωστη στους κοινούς θνητούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση