GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τουρκία: Η Ελλάδα πουλάει τα Ίμια

Τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, για πώληση ή ενοικίαση των βραχονησίδων δεν άργησαν να σχολιάσουν οι Τούρκοι. Μάλιστα, πρωτοσέλιδα στα μέ...

Τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά, για πώληση ή ενοικίαση των βραχονησίδων δεν άργησαν να σχολιάσουν οι Τούρκοι. Μάλιστα, πρωτοσέλιδα στα μέσα της χώρας είναι...η είδηση ότι η Ελλάδα "πουλάει τα Ίμια".
"Ξ Ελλάδα θα πουλήσει τα δικά της «Καρντάκ»(σ.σ Ιμια)" είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδας Sabah η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά "Η Ελλάδα πήρε την απόφαση να νοικιάσει τις βραχονησίδες όπως το «Καρντάκ» σε ξένους επενδυτές. Αυτή η απόφαση κινητοποιεί και Τούρκους επενδυτές".
Η τουρκική εφημερίδα στο δημοσίευμα γράφει "η ανακοίνωση που έγινε σχετικά με τα ελληνικά νησιά το οποίο είναι ευαίσθητο θέμα λόγω των διαφωνιών Τουρκίας και Ελλάδας , προκάλεσαν το ενδιαφέρον των Τούρκων επενδυτών"
Η Sabah κάνει αναφορά σε τιμές νησιών τα οποία ανήκουν σε ιδιώτες και αναφέρει πως τα ακατοίκητα νησιά μέχρι σήμερα μπορούσαν να αξιοποιηθούν μόνο μετά από έγκριση του Υπουργείου Άμυνας της Ελλάδος και του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πληροφορίες: onalert.gr

1 σχόλιο

  1. Προδότες πολιτικοί,εκτέλεση στα τρια μέτρα,χωρίς χαριστική βολή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση