GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Σον Πεν στηρίζει τον Τσάβες για τις προεδρικές εκλογές...

Το στενό του φίλο, πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες στηρίζει ενεργά ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Σον Πεν στην προεκλογική του εκ...

Το στενό του φίλο, πρόεδρο της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες στηρίζει ενεργά ο γνωστός ηθοποιός του Χόλιγουντ Σον Πεν στην προεκλογική του εκστρατεία…
Την Κυριακή οι δυο άνδρες εμφανίστηκαν μαζί σε προεκλογική συγκέντρωση του Τσάβες ενόψει των προεδρικών εκλογών της 7ης Οκτωβρίου που εκτιμάται ότι θα είναι ιδιαίτερα δύσκολες για τον βενεζουελανό πρόεδρο.
"Σε ευχαριστώ πολύ που μας επισκέπτεσαι και πάλι, αγαπητέ φίλε," είπε ο Τσάβες απευθυνόμενος στον Πεν εν μέσω επευφημιών από τους υποστηρικτές του. "Είμαστε όλοι Αμερικανοί, από το βορρά και το κέντρο, στο νότο. Ζήτω η αμερικανική ήπειρος!" πρόσθεσε χαρακτηριστικά.
Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι γνωστός για τον πολιτικό και κοινωνικό ακτιβισμό του.
Ήταν από τους σφοδρότερους επικριτές της πολιτικής του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, ενώ είχε συνεισφέρει στις προσπάθειες για χορήγηση ανθρωπιστικής βοήθειας στην Αϊτή μετά τον μεγάλο σεισμό και στη Νέα Ορλεάνη μετά τον τυφώνα Κατρίνα.
Αντίπαλος του Τσάβες, είναι ο 40χρονος πρώην κυβερνήτης Ενρίκε Καπρίλες, ο οποίος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής. Η αντιπολίτευση επικαλείται δημοσκοπήσεις σύμφωνα με τις οποίες ο Καπρίλες θα κερδίσει την εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου.

2 σχόλια

  1. ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΤΟΥ
    ΜΕ ΤΟΥΣ..ΤΟΝΝΟΥΣ

    ΟΠΩΣ Ο ΣΟΥΡΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΕΔΩ
    ΑΛΛΑ ΜΕ ..ΚΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κατα τα αλλα γιανκιδες ...ε ρε παραμυθα και εσυ τσαβεζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση