GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγε στα χιώτικα μέτωπα της φωτιάς με το τσιγάρο στο χέρι, ο υπουργός Μουσουρούλης!

13 σχόλια

  1. ενώ έπρεπε να είχε την πούτσα απέξω

    να σε τραβήξει ένα γαμήσι
    τσόγλανε

    να το ευχαριστηθείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ύδρα: ΠΑΣΟΚοι καταδικασμένοι που εισέπρατταν 2 μισθούς πρωτοστάτησαν στα επεισόδια!!
    ____________________________
    Tα πρωτοφανή επεισόδια που διαδραματίστηκαν στην Ύδρα, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επιχείρησε να ελέγξει υπόθεση φοροδιαφυγής και να εφαρμόσει το νόμο, δεν χαρακτηρίζουν σε καμία περίπτωση τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων του νησιού αλλά και τον ιστορικό αυτό τόπο.

    Αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου μιας νοοτροπίας ανομίας που χαρακτηρίζει ορισμένους τοπικούς πολιτικούς παράγοντες. Αυτοί άλλωστε πρωταγωνίστησαν στα επεισόδια εις βάρος των κρατικών λειτουργών που θέλησαν να εφαρμόσουν το νόμο. Όλα ξεκίνησαν χθες, όταν κλιμάκιο του ΣΔΟΕ επιχείρησε να ελέγξει παραλιακή ψαροταβέρνα στο νησί.

    Στον έλεγχο που διενεργήθηκε αποκαλύφθηκε ότι σε 11 τραπέζια δεν είχαν κοπεί αποδείξεις. Υπεύθυνη σύμφωνα με το νόμο ήταν μία ηλικιωμένη η οποία όμως επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας κατά τη μεταφορά της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και τη θέση της τελικά πήρε ο γιος της ενώπιον του νόμου. Από εκεί και πέρα αρχίζει να διαδραματίζεται μία απίστευτη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ...
    ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ- ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΝΔ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ.
    ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ 20%... ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ.ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΥΤΑ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ.ΟΥΤΕ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ.
    ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ 25 ΚΑΙ 30% ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ.

    ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΤΗ ΤΡΙΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ( ΝΔ,ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ). ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ.ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.ΜΑΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ. ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΙΜΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ.ΟΤΙ ΠΙΑΝΕΤΕ, ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. 50-70 άτομα, με την καθοδήγηση και ενθάρρυνση τοπικών πολιτικών παραγόντων, περικύκλωσαν το αστυνομικό τμήμα, εμπόδισαν τη μεταφορά στον Πειραιά, με τη διαδικασία που προβλέπει το αυτόφωρο, του υπεύθυνου του καταστήματος. Μάλιστα δεν δίστασαν να προπηλακίσουν τους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ, που τον συνόδευαν, αλλά και το πλήρωμα του ιπτάμενου δελφινιού.

    Όταν οι άνδρες του ΣΔΟΕ επέστρεψαν στο αστυνομικό τμήμα, βρέθηκαν πολιορκούμενοι από τα ίδια άτομα που μάλιστα έκοψαν το ρεύμα και την παροχή νερού από το αστυνομικό τμήμα. Πρωταγωνιστές στις διαμαρτυρίες, στελέχη της νυν δημοτικής αρχής αλλά και της προηγούμενης.
    Τελικά η μεταγωγή του υπευθύνου του καταστήματος έγινε την επόμενη μέρα και αφού μετέβησαν στην Ύδρα άνδρες των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ για να επιβάλουν την τάξη και να λύσουν την πολιορκία του αστυνομικού τμήματος.

    Παράπλευρη απώλεια η δυσφήμιση του νησιού από τη συμπεριφορά ορισμένων ακραίων στοιχείων αλλά και η απόφαση της πλοιοκτήτριας εταιρείας των ταχυπλόων που εξυπηρετούν την Ύδρα, να διακόψει τα δρομολόγιά της από και προς το νησί, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας. Παράλληλα κατέθεσε και μήνυση στο Λιμεναρχείο για την επίθεση εναντίον του πληρώματος του ταχυπλόου και την παρεμπόδιση της αναχώρησής του.

    Όλα αυτά όμως συνδέονται με ένα ιδιότυπο καθεστώς που έχει επιβληθεί στο νησί.
    Δεν είναι τυχαίο ότι οι πρωταγωνιστές και καθοδηγητές της κίνησης υπεράσπισης της ανομίας, είχαν και έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους σε αυτό το καθεστώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σημερινοί και χθεσινοί ''άρχοντες''._____________

    Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Μαρκαντώνης και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, με την απόφαση 498/2010 του Τριμελούς Πλημ/κείου Πειραιά, καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2 μηνών για αυθαίρετες κατασκευές σε δημοτική έκταση. Καραμπινάτη υπόθεση και μείζον ηθικό ζήτημα.
    ________________________________
    Ο ίδιος, συνελήφθη να εισπράττει παρανόμως δύο μισθούς μετά από καταγγελία του δημοτικού συμβούλου κ.Τσακίρη.
    - Εισέπραττε παράνομα το μισθό του Προέδρου αλλά και αυτόν της οργανικής του θέσης στην Εθνική Τράπεζα.

    Καμία κύρωση δεν έχει υποστεί ακόμα, αφού ο τότε Γ.Γ της Περιφέρειας Αττικής κ.Λιακόπουλος φρόντισε να τον ρίξει στα μαλακά αν και η υπόθεση ανοίγει ξανά οσονούπω. Και βέβαια αυτό δεν εμποδίζει τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων να συνεργάζεται...στενά με τον κ.Μαρκαντώνη.

    Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι ο πρώην Δήμαρχος κ.Αναστόπουλος τέθηκε σε αργία και δεν συμμετέχει πλέον στο Δημοτικό Συμβούλιο αφού εκκρεμεί σοβαρή υπόθεση εις βάρος του στη Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. Και φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι το Λύκειο της Ύδρας αποτελεί τον πρωταθλητή, ανά την Επικράτεια, στον αριθμό των δυσλεκτικών μαθητών. Τις δύο τελευταίες περιόδους οι μαθητές με πιστοποιητικά δυσλεξίας, αγγίζουν το 50 τοις εκατό.....

    Και φυσικά δεν εξετάζονται μαζί με τα άλλα παιδιά στις Πανελλήνιες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα Πανεπιστήμια.

    Για την υπόθεση, διενεργείται ήδη έρευνα από τον Εισαγγελέα κ.Σακελάκο, ενώ ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης κ.Κουμέντος, και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έχει...λάμψει δια της αδράνειάς του. Και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ελεγχθούν όλες οι περιπτώσεις, κατά πόσο είναι νόμιμες αλλά και να δούμε ποιοι είναι οι μαθητές που έκαναν χρήση των πιστοποιητικών δυσλεξίας.
    Το κυριότερο, ποια είναι η οικογενειακή τους σχέση με συγκεκριμένους πολιτικούς παράγοντες του νησιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γίνεται αντιληπτό ότι τα επεισόδια της Ύδρας, με αφορμή τις φορολογικές παραβάσεις ενός επιχειρηματία, έχουν ευρύτερο υπόβαθρο.

    Είναι ένα μήνυμα προς το Κράτος και τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας που μεταφράζεται στο «Μην τολμήσετε να έρθετε να μας ελέγξετε». Και φυσικά αυτό δεν αφορά τους επαγγελματίες και τη συντριπτική πλειοψηφία των επιχειρηματιών που είναι νόμιμοι, αλλά αυτούς που έχουν μετατρέψει την ανομία σε ζήτημα επιβίωσης. Προσωπικής και πολιτικής.

    Υπάρχουν πολλά και πολλοί που φοβούνται γιατί προφανώς έχουν ''σκελετούς'' στις ντουλάπες τους. Τρέμουν τον έλεγχο και τη διερεύνηση υποθέσεων διαχείρισης αλλά και των «καρμπόν» αναθέσεων της μεταφοράς νερού στο νησί (Αμαρτωλή ιστορία την είχε χαρακτηρίσει ο νυν Δήμαρχος...αλλά τη συνέχισε). Μία ανάλογη έρευνα του ΣΔΟΕ σε όλους τους εμπλεκόμενους ίσως φώτιζε πολλά.

    Τα ερωτήματα όμως είναι αμείλικτα:
    Όταν κόβονται μισθοί και συντάξεις, μπορούμε να καλύπτουμε την ανομία και τη φοροδιαφυγή;
    Ισχύουν οι νόμοι για όλους ή υπάρχει ιδιότυπο καθεστώς ασυλίας για ορισμένους;

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/227142/ta-epeisodia-tis-ydras-kai-oi-oyres-toys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αποδειξη δινεις απο τη στιγμη που πληρωνει καποιος, αλλα ακομη και να μην εχει και του πας αποδειξη ειναι σιγουρο οτι θα εχει κανει ενδιαμεσα και αλλη παραγγελια. Εχεις λοιπον το μαγαζι γεματο και θα πρεπει να μπλοκαρονται οι παραγγελιες μπροστα απο το μηχανημα αποδειξεων...μπαχαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοιτάτε ρε στυλ υπουργού! Να σε χαίρονται αυτοί που σε ψήφισαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συνέντευξη στη Λιάνα Μπουκουβάλα

    Πόσοι είναι οι μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου στη λίστα;

    Είναι 1740 φυσικά πρόσωπα, αλλά αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι πρόκειται για οφειλέτες οι οποίοι δεν έχουν πτωχεύσει, δηλαδή για επιχειρηματίες οικονομικά δραστήριους.

    Το περίεργο είναι ότι από τον τότε υπουργό οικονομικών και αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Ευάγγελο Βενιζέλο είχε αρχικά ανακοινωθεί ότι τα ονόματα θα δοθούν στη δημοσιότητα, στη συνέχεια άλλαξε η απόφαση αναρτήθηκαν στη Βουλή με δικαίωμα στους βουλευτές μόνο να τα δουν χωρίς να μπορούν να πάρουν αντίγραφο, ούτε να μπορούν να κρατήσουν σημειώσεις...

    Και να σας πω και κάτι άλλο; Ήδη την Κυριακή που μας πέρασε ήρθε στη δημοσιότητα ότι 1727 μεγαλοκαταθέτες έβγαλαν στο εξωτερικό παραμονές των εκλογών, δηλαδή τώρα το Μάιο του 2012, 3 δις ! Ανεξάρτητα αν ήταν νόμιμη αυτή η εξαγωγή, το υπουργείο Οικονομικών ήλεγξε αυτά τα χρήματα των 1727 καταθετών αν ήταν νόμιμα αποκτημένα, αν έχουν φορολογηθεί, το πόθεν έσχες αυτών των χρημάτων;;

    Θα πρέπει στην κοινή γνώμη επιτέλους να δοθεί μια εξήγηση... Το κράτος πρέπει να συγκεντρωθεί. Να υπάρξει ένα οικονομικό νοικοκύρεμα για να μην αντιδρούν οι πολίτες, οι οποίοι καλούνται πάλι να βάλουν το χέρι στην τσέπη και οποίοι δεν έχουν!

    Πόσα είναι περίπου τα χρήματα που οφείλουν στο Ελληνικό Δημόσιο;

    Αν σκεφτείτε ότι ήταν 1740 και ο μικρότερος οφειλέτης είχε 1.000.000 οφειλή... Με έναν γρήγορο υπολογισμό θα καταλάβετε ότι μιλάμε για ένα τεράστιο ποσό...

    Γιατί δεν σας παρέδωσαν τη λίστα έτσι ώστε να τη μελετήσετε;

    Υπήρξε απόφαση ότι δεν έχουμε δικαίωμα να πάρουμε ούτε αντίγραφο, ούτε να κρατήσουμε σημειώσεις όπως σας είπα και προηγουμένως. Υπήρξε πολιτική απόφαση.
    Και βεβαίως εδώ πρέπει να πω, ότι η επίκληση που υπήρξε κάποια στιγμή ότι η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων απαγορεύει... αυτό δεν είναι ακριβές.

    Η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προστατεύει άλλα μεγέθη. Υπάρχει νόμος σύμφωνα με τον οποίο, οφειλέτες των οποίων η οφειλή προς το Δημόσιο, βεβαιωμένη, υπερβαίνει το ποσό των 170,000 ευρώ, η πολιτεία έχει το δικαίωμα να δημοσιοποιεί το όνομα.

    Εκτός από τα 500 εκατομμύρια που χρωστάει ο κ. Δασκαλαντωνάκης, ο οποίος αναφέρεται στη λίστα, έτσι δεν είναι κ. Βόζεμπεργκ, υπάρχουν άλλοι με μεγάλα ποσά;

    Εγώ αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μεταξύ των 1740 υπάρχουν αρκετοί με μεγάλα χρηματικά ποσά... Πολύ μεγάλα. Αυτό όμως που ενδιαφέρει και εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα γίνει από την Κυβέρνηση, είναι να ενημερωθούν οι πολίτες για το τι ενέργειες έχουν γίνει εναντίον αυτών των προσώπων. Αν έχουν δεσμευθεί ακίνητα, αν έχει ελεγχθεί για τις οφειλές αυτές το πόθεν έσχες κτλ.

    Οι οφειλέτες αυτοί είναι πτωχευμένοι ή ζωντανοί οικονομικά και μπορούν να πληρώσουν;

    Η συντριπτική πλειονότητα είναι υγιείς επιχειρηματίες. Αλλά και ένας να είναι υγιής και να οφείλει τόσα μεγάλα ποσά και μάλιστα εν καιρώ κρίσης, το πολιτικό προσωπικό για να δείχνει αξιόπιστο θα πρέπει να δώσει στην κοινή γνώμη πληροφορίες για το πώς ενήργησε εναντίον αυτού του προσώπου.

    Όταν μιλάμε δε για έναν κατάλογο 1700 προσώπων, ο πολίτης κατά του οποίου επιβάλλονται σκληρά μέτρα αγανακτεί όταν ακούει τέτοια φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΣΣΣΣΣΣ ΘΕΜΑΤΑΡΑΑΑΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εδώ κάηκαν τα πάντα όλα. Το τσιγάρο μας ενόχλησε???? Τι άλλο να καεί πια???? Όλα κάηκαν, δεν έμεινε τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. AN TOU EPEFTE TO TSIGARO DEN 8A EPIANE FOTIA TO TSIMENTO;
    EPISIS APAGOREYETE TO KAPNISMA ARKETA XILIOMETRA MAKRIA APO TIN ESTIA TIS FOTIAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση