GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζει τις διακοπές στη Νάξο ο Τσίπρας....

Αν και οι περισσότεροι "κατεργάρηδες" έχουν επιστρέψει στον πάγκο τους, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να απολαμβάνει της διακο...


Αν και οι περισσότεροι "κατεργάρηδες" έχουν επιστρέψει στον πάγκο τους, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να απολαμβάνει της διακοπές του στο όμορφο νησί της Νάξου. Συν γυναιξί και τέκνοις εθεάθη σήμερα το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας στο λιμάνι της Μουτσούνας, όπου απολάμβανε ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές μετά συνοδείας θαλασσινών εδεσμάτων. Σύμφωνα με κατοίκους του νησιού, η οικογένεια Τσίπρα διαμένει σε οικονομικά ενοικιαζόμενα δωμάτια, χωρίς περιττές πολυτέλειες. Αξίζει να σημειωθεί, η απουσία σωματοφυλάκων και λοιπών συνοδειών.
Και του χρόνου!
http://kourdistoportocali.blogspot.gr/

5 σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ..
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tin ora pou o
    samaras kanei praksi

    tin SKLRIRI EPANADIAPRAGMATEYSH......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΥΜΝΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήγε Νάξο για να μεριμνήσει από κοντά για το θέμα του Λιμανιού??Ο Προβλήτας Νάξου κινδυνεύει με κατάρρευση-Επικινδυνότητα Χρήσης του..Λαμβάνοντας υπόψη: Το υπ΄αρ. 40/18.05.2012 (Β4980ΠΟΨ-Θ9Μ) απόσπασμα συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου με θέμα "Αποκατάσταση Προβλήτα Λιμένα Νάξου",που συγκεκριμένα ο Πρόεδρος αναφέρει ότι ο Προβλήτας Νάξου κινδυνεύει με κατάρρευση και για το λόγο αυτό, είναι επιβεβλημένο να προβούν σε ενέργειες ούτως ώστε να γίνει άμεσα η αποκατάσταση των ζημιών.Ακολούθως αναφέρει ότι είναι αισιόδοξος και ότι σύντομα θα αποκατασταθεί ο προβλήτας . Τόσο ο Δήμος και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Μαργαρίτης, όσο και το Λιμενικό Ταμείο έχουν κάνει επίπονες προσπάθειες για την αποκατάσταση του προβλήτα.Ολοκληρώνοντας την εισήγηση του ο Πρόεδρος, προτείνει, λόγω της επικινδυνότητας του λιμένα και του κατεπείγοντος των ενεργειών να γίνει η αποκατάσταση των ζημιών στο λιμένα της Νάξου. Το υπ΄αρ.Φ08.6/180/09.05.2012 έγγραφο του Συνδέσμου Επιτηρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας (ΣΕΕΝ) που αναφέρει το εξής: «Μέλη μας τα οποία τα πλοία τους χρησιμοποιούν το λιμένα σας, μας ειδοποίησαν ότι ο προβλήτας Νάξου, κατά πληροφορίες, παρουσιάζει υποσκαφές, ενώ παράλληλα έχουν παρατηρηθεί τόσο ρηγματώσεις όσο και καθιζήσεις στην ανωδομή του. Ένεκα των ανωτέρω εκφράζεται η γνώμη ότι υφίσταται μεγάλη επικινδυνότητα και είναι πιθανόν σύντομα να υπάρξουν περαιτέρω ζημιές στον εν λόγω χώρο. Εν όψη δε του θέρους, ίσως η επιδείνωση των ζημιών, να προκαλέσει πτώση μέρους του προβλήτα στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να μην χρησιμοποιείται καθ’ ολοκληρία ο λιμένας σας από τα επιβατηγά πλοία. Ύστερα από τα παραπάνω, όπως άμεσα μεριμνήσετε για την αποκατάσταση των ζημιών πριν θρηνήσουμε θύματα η αποκοπεί το νησί της Νάξου από την υπόλοιπη Ελλάδα για καθαρά λόγους μη χρήσεως του μοναδικού προβλήτα σας» Ακολουθεί σχετικό έγγραφο του ΥΠΑΑΝ/ΔΛΥ τμήμα Α΄ με αρ. Πρωτ. 8211.03/Φ.21/29/12/30-04-2012 που αναφέρει τα εξής: «Επί τα ανωτέρω σχετικού που αφορά θέματα υποδομών λιμενικών εγκαταστάσεων στο λιμένα Νάξου, παρακαλούμε όπως στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας, προβείτε στις αναγκαίες ενέργειες επισκευής – αποκατάστασης των υπόψη ζημιών, για την εξασφάλιση της ομαλής και ακίνδυνης χρήσης του λιμένα και την αποφυγή τυχόν ατυχημάτων. Λιμενική Αρχή Νάξου παρακαλείται όπως παρακολουθήσει την εξέλιξη του θέματος και ενημερώσει την Υπηρεσία μας σχετικά».Σε συνεχεία των ανωτέρω και επειδή τίθενται θέματα Δημόσιας Ασφάλειας και η ασφάλεια των επιβατών είναι υπεράνω συμφερόντων ζητούμε/ερωτόμαστε:Έχουν μέχρι και σήμερα μεριμνήσει ή προβεί στις αναγκαίες ενέργειες,για την εξασφάλιση της ομαλής και ακίνδυνης χρήσης του λιμένα και την αποφυγή,τυχόν ατυχημάτων,λόγω του ότι υφίσταται μεγάλη επικινδυνότητα & είναι πιθανόν σύντομα να υπάρξουν περαιτέρω ζημιές στην εν λόγω προβλήτα.!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση