GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρκόπουλος: Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την Υπαγωγή της Χώρας στο Μνημόνιο

Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστας Μαρκόπουλος έστειλε την Τετάρτη 22-8-2012, το αίτημα ...


Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Κώστας Μαρκόπουλος έστειλε την Τετάρτη 22-8-2012, το αίτημα της Εξεταστικής Επιτροπής στον Πρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Μειμαράκη.
Στη συνέχεια επικοινώνησε με τους ομολόγους του, τον Γραμματέα της Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Θανάση Μπούρα, τον Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Ε.Κ.Μ. κ. Νίκο Βούτση, τον Γραμματέα της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ κ. Γιάννη Μανιάτη, τον Γραμματέα της Κ.Ο. της ΔΗΜΑΡ κ. Γιάννη Αμοιρίδη, τον Γραμματέα της Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής κ. Πολύβιο Ζησιμόπουλο και τον Γραμματέα της Κ.Ο. του ΚΚΕ Αχιλλέα Καταρτζή.
Ο κ. Μαρκόπουλος ζήτησε από όλους στήριξη του αιτήματος της Εξεταστικής Επιτροπής λέγοντας: «αποφύγαμε στο κείμενο θέσεις και λέξεις που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία μη υπογραφής από οποιοδήποτε κόμμα. Θεωρούμε την Εξεταστική Επιτροπή υποχρέωση του πολιτικού συστήματος προς όλους τους πολίτες».

5 σχόλια

  1. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΧΟΛΙΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ... ΜΕΡΟΣ

    9/10 ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ ΚΥΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ. ΘΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΘΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΙΟ ΛΑΟΣ.

    ΔΗΜΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    8 ΣΤΟΥΣ 10 ΖΗΤΑΝΕ ΚΗΡΥΞΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ.

    ΑΛΛΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ( ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΤΙΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΚΛΠ )

    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ.ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΓΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΩΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μ
    α
    λ
    α
    κ
    α

    ..πάνε να σε διαβάσει κανένας
    παπάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντρακλας ο Καμμένος: Ρατσιστικό σχόλιο στο twitter..

    Έτσι είμαστε εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες!
    Λόγω ΑΕροψεκασμών έχουμε αυξημένη λίμπιντο και έχουμε πρόβλημα με τις αδερφές του "καλλιτεχνικού"...

    Θαυμάστε Πρόεδρο κόμματος που θέλει να αλλάξει την Ελλάδα:
    Πάνο ο από πάνω σου είναι ο Σίμπσον αυτοπροσώπως!

    Πείτε του κάποιος του κομπιουτερά προέδρου σας ότι οι φώτο που βάζουν πολλοί στο twitter είναι ειρωνικές...

    Επίπεδο Αρχηγού Πολιτικού
    κόμματος !!!(Καλλιτεχνικό)..
    Απίστευτο...
    Εκφράσεις και υπονοούμενα αρχηγού ενός κόμματος του Ελληνικού Κοινοβούλιου προς κάποιον πολίτη.

    Ούτε στα πλέον χύμα blogs δεν πετάνε τέτοια σχόλια στους "αντιφρονούντες" !!!

    Ο κ. Καμμένος φιλοδοξεί να "σώσει" την χώρα...
    Ας τους στείλει στην Μύκονο
    (στην Γιάρο δεν βολεύει την έχουν καπαρώσει άλλοι πατριώτες)
    να "καθαρίσει" την χώρα.

    - Ε καλά μιλάμε για εντελώς ανδρικό κόμμα. Με αρχηγό Πάνο ούτε απ' έξω δεν περνάνε αδελφές. Αλλά και η απάντησή του πληρωμένη, άμεση και επι του θέματος χωρίς χυδαιότητες και πάντα υψηλού επιπέδου.
    Σε παλαιότερα "δημοκρατικά - λαοκρατικά" καθεστώτα (βλέπε ΕΣΣΔ και όλο το συναπάντημα του τέως ανατολικού μπλοκ) όποιος είχε διαφορετική άποψη απο του κόμματος ήταν "τρελός" και για το καλό των συνανθρώπων του αλλά και του ιδίου κλεινόταν σε τρελοκομεία.

    Ο αρχηγός Πάνος είναι μεγαλόψυχος θεωρεί απλώς ότι όποιος διαφωνεί μαζί του είναι αδελφή και του κάνει τη χάρη να τον αφήσει ελεύθερο(προς το παρόν τουλάχιστον γιατί αν ποτέ του δώσουν την εξουσία τότε δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παλι τζαμπα λεφτα θα βγαλουν απο της εξεταστικες χωρις λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΡΕΜΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΣΟΥΝΑ,ΚΑΙ ΑΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση