GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιματηρές συγκρούσεις σε επαρχία του Πακιστάν...

Τουλάχιστον 20 εξτρεμιστές και πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν άνδρες των ένοπλων δυνάμεων του Πακιστάν και μια ομάδα μαχητών ενεπλάκησαν σ...

Τουλάχιστον 20 εξτρεμιστές και πέντε στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν άνδρες των ένοπλων δυνάμεων του Πακιστάν και μια ομάδα μαχητών ενεπλάκησαν σε μάχη στο βορειοδυτικό Πακιστάν, είπαν αξιωματικοί.
Η μάχη, η οποία σημειώθηκε στην περιοχή Γάλτζο στη βορειοδυτική περιοχή Ορακζάι, όπου κατοικούν κυρίως φυλές, ξέσπασε όταν εξτρεμιστές έστησαν ενέδρα σε μια περίπολο του στρατού.
Σύμφωνα με τους ίδιους αξιωματικούς, 18 στρατιώτες τραυματίστηκαν στο επεισόδιο.
Ο απολογισμός αυτός δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητη πηγή. Οι μαχητές συχνά αμφισβητούν τους επίσημους απολογισμούς.
Ο στρατός του Πακιστάν διεξάγει επιχειρήσεις εναντίον ισλαμιστών μαχητών στην περιοχή Ορακζάι εδώ και μήνες.
Διάφορες ένοπλες οργανώσεις δρουν στο βορειοδυτικό ημιαυτόνομο Πακιστάν, μια ημιαυτόνομη περιοχή κοντά στα σύνορα με το Αφγανιστάν, περιλαμβανομένων των Πακιστανών Ταλιμπάν, που κατηγορούνται για πολλές από τις βομβιστικές επιθέσεις των τελευταίων ετών στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση